Badminton Vereniging Almere

Grote aanloop op het Forum

De drie badmintonmusketiers Ytze Luttik, Richard Verschoor en Ruben Wijnands hebben zaterdag 16 april 2011 onder leiding van Emmy d'Artagnan met verve de Badminton Vereniging Almere aangeprezen op het Forum in het Almeerse Stadshart tijdens de Nationale Sportweek.

De BVA-kraam was op het Forum niet te missen met de verenigingsvlaggen en de shuttlekettingen -nijvere huisvlijt van John en Paula Wijnands- en het badmintonveld, waar Emmy haar clinics gaf.

Het winkelende publiek was zeer geïnteresseerd in het badminton en het is nu afwachten of er veel aspirant-leden op de proeflessen voor jong en oud afkomen die door Emmy Vlaar worden gegeven in de Sporthal in Haven, het Topsportcentrum in Poort en natuurlijk in ons eigen sportcomplex Carl Dekker.

Van Yvonne Wolff, organisatrice namens de gemeente Almere, vernam ik dat deze startdag van de Nationale Sportweek in Almere als een groot succes kan worden beschouwd. Veel verenigingen lieten zich zien en alleen dat al was een feestelijk gezicht.

Dinsdag, 19 april 2011 vanaf 09.00 uur

Wellicht ten overvloede maar nog even de acties op een rij deze Nationale Sportweek van onze vereniging

Emmy Vlaar doet een clinic in de ochtenduren in de sporthal in Almere Haven voor scholieren.

Woensdag, 20 april 2011 vanaf 09.00 uur

Emmy Vlaar doet een clinic in de ochtenduren in het Topsportcentrum in Almere Poort voor scholieren.

Woensdag, 20 april 2011 vanaf 9.00 - 11.00 uur

Senioren zijn van harte welkom in Sportcomplex Carl Dekker, Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk voor het zogenoemde BadmintonOverdag

Woensdag, 20 april 2011 vanaf 15.00 uur

Emmy Vlaar doet een OpenDag in Sportcomplex Carl Dekker, Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk, samen met een andere trainer en twee bestuurs- of commissieleden. Doelgroep is ook hier de jeugd.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Johan op 17-04-2011 om 21:17 uur

  Allen hieraan meewerkende vrijwilligers, dank voor jullie inzet en succes deze sportweek.

 2. Robert op 18-04-2011 om 11:44 uur

  Het was zeker heel gezellig en duidelijk aanwezig...ik hoop wel dat ze de nieuwe leden verteld hebben dat ze in de hal zonder wind spelen...want voor mij was dat een duidelijke handicap. En een goede training voor belgie aangezien daar de shuttle voor mijn gevoel nooit rechtuit lijkt te vliegen |:(

 3. Jan Thiermann op 18-04-2011 om 19:38 uur

  Dag,
  Ik heb de spelers afgelopen zaterdag bezig gezien. Ik zoek nu naar de rackets en shuttles die daar gebruikt zijn. Het leuke was dat ook bij wat wind badminton gespeeld kan worden. Kan iemand me vertellen wat voor rackets en shuttles zaterdag zijn gebruikt?
  Dank, groeten,
  Jan Thiermann

Reageer op dit bericht (“Grote aanloop op het Forum ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)