Badminton Vereniging Almere

Nationale Sportweek in Almere

Op 31 maart 2011 hebben we op deze site aangegeven dat op zaterdag 16 april 2011 de aftrap van de Nationale Sport Week 2011 plaats in het stadshart van Almere. Om 11.00 uur zal de officiële opening worden verricht door René Peeters, wethouder sport van de gemeente Almere en Marc Witteman, gedeputeerde sport van de provincie Flevoland.

Van 16 tot en met 23 april 2011 vindt de achtste Nationale Sport Week plaats. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten. Zo kan iedereen ontdekken hoe leuk, gezond en vooral gezellig het is om te sporten.

De Nationale Sport Week zal ook in Almere groots worden georganiseerd in samenwerking met het Sportbedrijf Almere, Nationale Sport Platform, Provincie Flevoland, Sportservice Flevoland en Sport2000.

Gevarieerd sportaanbod
Aansluitend aan de officiële opening zullen er door diverse Almeerse sportaanbieders demonstraties en clinics worden georganiseerd om de bevolking kennis te laten maken met het sport- en beweegaanbod dat er in Almere is. Diverse sporten kunnen en zullen zich presenteren op de Explanada in Almere Stad.
Ook onze vereniging zal zich nadrukkelijk presenteren. Er zal een badmintonkraampje worden ingericht, maar nog veel belangrijker is dat Emmy Vlaar op twee badmintonvelden clinics zal verzorgen!
Ook is er de mogelijkheid om Speedbadminton te verzorgen maar dat doet de gemeente zelf.

Het badmintonprogramma ziet er als volgt uit

Zaterdag, 16 april 2011 van 11.00 - 16.00 uur
Er staat een badmintonkraam op Het Forum. De badmintonkraam zal bemand worden door de volgende kanjers, te weten Ytze Luttik, Richard Verschoor en Ruben Wijnands.

Zaterdag,16 april 2011 om 12.00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur
Emmy Vlaar verzorgt een clinic voor een ieder die dat wil uit het winkelende publiek.

Dinsdag, 19 april 2011 vanaf 09.00 uur
Emmy Vlaar doet een clinic in de ochtenduren in de sporthal in Almere Haven voor scholieren.

Woensdag, 20 april 2011 vanaf 09.00 uur
Emmy Vlaar doet een clinic in de ochtenduren in het Topsportcentrum in Almere Poort voor scholieren.

Woensdag, 20 april 2011 vanaf 9.00 - 11.00 uur
Senioren zijn van harte welkom in Sportcomplex Carl Dekker, Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk voor het zogenoemde BadmintonOverdag

Woensdag, 20 april 2011 vanaf 15.00 uur
Emmy Vlaar doet een OpenDag in Sportcomplex Carl Dekker, Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk, samen met een andere trainer en twee bestuurs- of commissieleden. Doelgroep is ook hier de jeugd.

Het bestuur en de commissies hopen dat we na afloop van deze Nationale Sportweek, weer een aantal leden aan de ledenadministratie kunnen toevoegen.

Reageer op dit bericht (“Nationale Sportweek in Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)