Badminton Vereniging Almere

OTK:Team C2 Kampioen !

Op maandavond is team C2 kampioen geworden in Ouderkerk aan de Amstel. Tegen de enige concurrent Badminton Vereniging Ouderkerk is het 4 – 4 geworden.

Ronald en Edwin speelden het mannendubbel. Nadat de eerst set was verloren werden de tweede en derde set gewonen. De derde set was de spanning te snijden maar de heren hielden uiteindelijk na 18-19 achter gestaan te hebben het hoofd koel en wonnen met 21-19. Jenny en Anna waren nu aan de beurt. Zij wilden vroeg thuis zijn en wonnen makkelijk in twee sets.

Na overleg met de coach ( Erik ) hadden we besloten dat Edwin de eerste mannensingel ging spelen. De eerste set was dramatisch de tweede set ging het een stuk beter maar verloor terecht met 2-0.

Anna was nu aan de beurt. Over de eerst set kunnen we kort zijn Anna mist haar concentratie. Zij was haar eigen tegenstander. Tweede set verliep op dezelfde manier. Anna stond op een gegeven ogenblik met 19-9 achter. Zij kreeg eindelijk de geest en haalde het op met uitgekiend speel naar 18-19. Helaas serveerde ze op deze stand uit en de tegenstandster serveerde de partij uit.

Jenny was in vorm deze avond. Tegen een dame die een klasse hoger speelt was zij slimmer en sterker.Uitslag was ook zeer verdiend 2-0

Roland speelde de tweede herensingel. Na ook op een gegeven ogenblik met 10 punten achter te hebben gestaan won hij met 22-20 de eerste set. Tweede set had hij last van de inspanningen die hij had verricht in de eerste set en verloor deze ook. De derde set ging gelijk op maar uiteindelijk maakte de tegenstander een aantal foutjes aan het einde van de partij. Ronald won met 21-17.

Met de stand 4-2 voor kon Ouderkerk ons niet meer inhalen. Kampioen !!!

De mixen werden beide verloren. Anna en Ronald speelden samen. Ronald was te moe en Anna kon dat niet opvangen. De andere mix met Jenny en Edwin hadden kansen in de tweede set totdat Edwin een aanslag pleegde op Jenny. Door de warmte in de hal waren de handen van Edwin vochtig. Hierdoor schoot zijn racket uit de hand en raakte Jenny. Hiermee was het verzet gebroken.

Terechte eindstand 4-4.

Team C2 bestond dit jaar uit Anna, Dasvie, Ronald en Edwin. Wij willen alle invallende dames ( Jos, Debbie, Jolanda ( in tweevoud ) en vooral Jenny ) en de heren ( Robert, Rene en Peter ) hartelijk danken dat ze met ons hebben gespeeld.

Tot nu toe 5 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Cindy op 19-04-2011 om 13:43 uur

  Gefeliciteerd!! Goed gedaan :)!

 2. Ronald op 19-04-2011 om 15:23 uur

  Jippie, eindelijk een prijs (en geen Han die ons lastig viel ;) ) Het was een zware pot, ik heb nog spierpijn. Maar het was mooi zo.

 3. Anna op 19-04-2011 om 17:45 uur

  Ik wil zeggen groot bedank voor alle mensen wie gespel
  met ons team!! ))
  Morgenavond gebak met ... )))

 4. Jolanda op 20-04-2011 om 12:03 uur

  Gefeliciteerd team C2! Geweldige prestatie!
  Gebak met....WODKA??!!!
  ;)

  Jolanda.

 5. John Bor op 21-04-2011 om 17:39 uur

  Klasse team C2,

  kampioenen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Gr John :o:

Reageer op dit bericht (“OTK:Team C2 Kampioen ! ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)