Badminton Vereniging Almere

Winnaars Qontent Cup 2010-2011

Ook in seizoen 2010-2011 heeft de Qontent Cup zwaar geleefd onder alle leden. Iedere week weer moest Danny met bloed, zweet en tranen de trouwe fans van zich afslaan, correcties doorvoeren en de boel draaiende houden. Het hoogtepunt werd bewaard tot de clubkampioenschappen en een begeleidend schrijven mocht nog wat langer wachten (excuses daarvoor namens de directie van Qontent (die het mega druk heeft (wat met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niet ligt aan de sponsoring bij de BVA (maar dat terzijde)))).

Qontent

Sinds de introductie van de Qontent Cup in 2008 ben ik elk jaar aan het eind van het seizoen weer de Sjaak om de winnaars aan te kondigen. Als ik de trend van de afgelopen twee jaar (13 februari 2009, 7 april 2010) zou volgen, zou dit stukje pas ergens begin juni moeten verschijnen, maar wellicht dat dat iets te tergend is. Danny kijkt me nu al bijna niet meer aan op de club ;)

Afijn, hieronder de eindstand (met hier en daar een slechte woordgrap om het schrijven wat leuker te maken):

Winnaars Qontent Cup 2010-2011 Jeugd

Bij de meisjes liet Marjon van Balen Walter (J9) iedereen balen door in drie onderdelen de eerste prijs te halen. In de enkel, dubbel en uiteindelijk over-all was zij alleenheerster. Alleen Judith van Cruchten (J1) kwam in de mix nog boven het maaiveld uit om een potje te breken (ze had haar broer als voorbeeld het jaar ervoor) en voor wat afwisseling te zorgen in de meisjeslijst.

Bij de jongens stond Quint Top (J1) aan kop in de dubbel en uiteindelijk won hij ook de over-all prijs. De niet klein te krijgen Roel Odijk (J8) overrulede iedereen in de enkel en Bas van Oostveen (J10) veegde in de mix te pas en te onpas de vloer aan met zijn tegenstanders.

Meisjes enkel Marjon van Balen Walter
Meisjes dubbel Marjon van Balen Walter
Meisjes mix Judith van Cruchten
Meisjes over-all Marjon van Balen Walter
Jongens enkel Roel Odijk
Jongens dubbel Quint Top
Jongens mix Bas van Oostveen
Jongens over-all Quint Top

Winnaars Qontent Cup 2010-2011 Senioren

Bij de dames wonnen teammaatjes Jenny Mustamu en Jolanda Kuiter-Heinrich (team 20) respectievelijk de enkel en de dubbel; respect! Laura Uivel wordt gelauwerd voor het winnen van de mix en de over-all prijs.

Robert Rosendal (team 19) werd bij de heren eerste in de single, terwijl Frank Mastenbroek (team H1) met vlag en wimpel de eer van het herenteam verdedigde en eerste werd in de dubbel. Ruben Wijnands duikt voor het derde jaar op rij op in deze lijst. In de mix en over-all was hij de beste. Blijkbaar vond 'ie vorig jaar toch niet dat hij genoeg shirtjes had :)

Dames enkel Jenny Mustamu
Dames dubbel Jolanda Kuiter-Heinrich
Dames mix Laura Uivel
Dames overall Laura Uivel
Heren enkel Robert Rosendal
Heren dubbel Frank Mastenbroek
Heren mix Ruben Wijnands
Heren over-all Ruben Wijnands

Alle winnaars (gefeliciteerd!) zijn tijdens de clubkampioenschappen door Eddy Odijk en Mariska Post (bedankt allebei!) in het zonnetje gezet en kunnen bij BeeS-Sport hun prijs, ter waarde van € 25,-, uitzoeken.

Alle uitslagen en tussenstanden zijn tot in de eeuwigheid na te lezen op de site: uitslagen jeugd & uitslagen senioren. Danny van der Putten: alle lof voor jou voor het in goede banen leiden van dit helse karwei, bedankt!

Tot volgend jaar!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 15-04-2011 om 12:05 uur

    Onze sponsor Qontent wordt weer van harte bedankt voor het beschikbaar stellen van de prijzen!
    Voorts feliciteer ik alle prijswinnaars van harte en in het bijzonder neef Frank Mastenbroek. Eén jaar bij de club en al direct in de prijzen.

  2. Ernst op 15-04-2011 om 12:42 uur

    Is dit wel correct wat Frank betreft ? Hij is namelijk nooit op tijd en ik kan nog wel een tijdje doorgaan. :P :P :P

Reageer op dit bericht (“Winnaars Qontent Cup 2010-2011 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)