Badminton Vereniging Almere

Beach Day

Op 2 juni (is op Hemelvaartsdag) willen Mike Zonneveld en Sander Dreier Gligoor (van Badminton Vereniging De Treffers) een beachvolleybal-event organiseren. Dit moet een leuk volleybal toernooi-event worden met daar omheen andere leuke activiteiten. Wij organiseren dit evenement voor jullie , omdat wij voor school een eindproject moeten organiseren. We zijn aan het zoeken naar leuke plezierige en enthousiast deelnemers.

Wat je op deze dag kan verwachten is uiteraard volleybal op het heerlijke zand van Wijk aan Zee. Daarna gaan we blowkarten , dit zijn strandkarren met een zeil er aan vast die wind moeten vangen om voorruit te kunnen komen. In het begin is het rustig rijden en aftasten, maar als je de smaak te pakken hebt schiet je over het strand heen. We gaan de woeste zee trotseren met zijn allen, we gaan namelijk raften (rubberbootje). We gaan kijken of jullie zijn opgewassen voor de grootte golven die Wijk aan Zee binnenrollen. Wat we nog meer gaan doen is frisbeegolf, er wordt een parcours uitgezet in de duinen en dat jullie gaan lopen. Je kunt het vergelijken met het echt golf, alleen dan met een frisbee/disc. Wie wordt er de Tiger Woods van het frisbeegolf. Van al die activiteiten krijg je natuurlijk dorst en honger. Wij verzorgen de lunch en jullie krijgen tijdens de pauze ook een sportdrankje van ons.

Iedereen boven de 16 jaar oud mag mee doen aan dit geweldige evenement. Omdat wij totaal 96 deelnemers nodig hebben om dit evenement te realiseren . Mag u iedereen uitnodigen die u kent vrienden, familie, kennissen het mag allemaal. Als je je gezamenlijk inschrijft kunnen wij rekening houden met de team indeling(teams kunnen niet groter dan 8 deelnemers)

Geef je zo snel mogelijk op voor deze leuke dag op het strand , de inschrijving is vanaf nu geopend en sluit op 26 mei!!

De kosten zijn per persoon € 17,50. Op de dag 2 juni worden jullie verwacht om 11:45 uur tot 17:30 uur op het strand van Wijk aan Zee.
Je kan je aanmelden op het volgende mailadres sander_boarder@hotmail.com
Info over de locatie en betalingen komen later.

Reageer op dit bericht (“Beach Day ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)