Badminton Vereniging Almere

Bekendmaking teamindeling senioren

Verschillende spelers zijn inmiddels al erg nerveus geworden over welke klasse of divisie ze mogen spelen volgend seizoen en met wie ze dan in het team zitten. Er gaan al verschillende geruchten rond, maar hoe wordt het nu echt? Op donderdag 26 mei 2011 om 20.10 uur (als de lopers weg zijn uit de kantine) worden de senioren competitiespelers verwacht in de kantine. Wij zullen dan de teamindeling zoals deze er nu ligt naar jullie communiceren. Ook zullen de teamcaptains bekend worden gemaakt.

Mocht je er niet bij kunnen zijn, vraag dan een ander even om op te letten voor je.

Hopelijk zien we jullie allemaal op donderdag 26 mei 2011 om 20.10 uur in de kantine van Sportcomplex Carl Dekker!

Reageer op dit bericht (“Bekendmaking teamindeling senioren ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)