Badminton Vereniging Almere

Gezellig en Succesvol Open Alphense

Afgelopen weekend namen diverse Almeerders deel aan het Carlton GT Open Alphense toernooi, georganiseerd door BC Flair.

Het toernooi werd gespeeld in het hypermoderne sportcentrum de Limeshal, met maar liefst 21 banen verdeeld over 2 zalen. ’s Avonds was er de players party, en veel Almeerders bleven slapen bij Pieter van Gils, voormalig Almerespeler, en woonachtig op 2 minuten lopen van de sporthal. De gebrekkige nachtrust die hier vanzelfsprekend inherent aan is, brak veel spelers wel op in de halve finales en finales die zondag werden afgewerkt. Toch zijn er een paar mooie resultaten neergezet.

In de categorie 1 reikte Stephan Branderhorst tot de finale in het Mannenenkel. Deze partij verloor hij van Duinwijck speler Jerry Natenstedt. Monique Slaman reikte tot de halve finale in het vrouwenenkel. Samen met Iris Putters werd Monique 1e in het Vrouwendubbel. Dennis reikte samen met gelegenheidspartner Remco Pots tot de halve finale, en samen met Iris sleepte hij de 2e prijs in de wacht in het gemengd dubbel.

In de categorie 4 sneuvelden veel spelers al op de zaterdag. Deborah van de Wal was de uitzondering, en na een pittige finale mocht ze zich winnaar van het vrouwenenkel noemen. Ex-Almeerder Pieter van Gils sleepte hier trouwens de titel in het mannenenkel in de wacht.

In de categorie 7 liet Suzanne Hom zien weer helemaal terug te zijn en ging aan de haal met de titel in het vrouwenenkel en ook het vrouwendubbel werd samen met Aisha Krak gewonnen.

De volledige resultaten zijn na te lezen op toernooi.nl.

Al met al was het weer een gezellig toernooi, en volgend jaar zien ze ons zeker weer terug daar in Alphen.

Reageer op dit bericht (“Gezellig en Succesvol Open Alphense ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)