Badminton Vereniging Almere

Manon stelt zich nader aan u voor

Mijn eerste ervaring met badminton was ongeveer zeven jaar geleden op de camping. Voor die tijd heb ik altijd fanatiek gehockeyd bij HC Zeewolde. Drie jaar geleden moest ik de keuze maken tussen badminton en hockey, na een jaar veel wikken en wegen heb ik toch maar besloten om door te gaan met badminton. Natuurlijk mis ik het hockey nog wel.

Ik was tien jaar toen ik eindelijk kon beginnen met badminton, mijn eerste club was natuurlijk lekker dicht bij huis, bij BC Zeewally waar mijn vader trainer was. Ik heb daar twee jaar bij de jeugd gespeeld en al vrij snel ben ik door gegaan naar Nijkerk om daar 1e klasse te spelen bij de senioren. Nu ga ik voor mijn vierde jaar spelen bij Almere. Via het RTC en TTC zit ik nu in de nationale selectie onder 17 jaar, waar ik training krijg van Robbie Kneefel.

Door de komst van de Badminton Academie Flevoland, gecombineerd met de lootschool, kon ik meer trainingsuren gaan maken. Hierdoor heb ik dat jaar veel geleerd en ben ik vooruit gegaan. Ik ben dan ook erg blij dat ik volgend seizoen deel mag gaan uitmaken van team 1, Dekker Almere!

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Amy op 24-05-2011 om 13:37 uur

    Gefeliciteerd met deze mooie prestatie, je hebt het verdiend. X amy !

  2. Henk Staats op 04-06-2011 om 10:21 uur

    Beste Manon,

    Gaat vast wat worden. Ik heb er alle vertrouwen in.

Reageer op dit bericht (“Manon stelt zich nader aan u voor ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)