Badminton Vereniging Almere

Roxanne stelt zich aan u voor

Ik ben Roxanne Molenmaker, 23 jaar en ik woon in Bocholtz (Limburg). Voor de mensen die deze plaats niet kennen, dat ligt in de buurt van Heerlen en Maastricht. Ik speel al 16 jaar badminton, waarvan mijn eerste 13 jaar bij de Bocholtze Badmintonclub ’77. Mijn tweede familie kon ik het bijna noemen.

Na 13 jaar had ik mij opgewerkt van jeugdspeelster tot eerste dame van de club en werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze vond ik bij Roosterse BC. Ook al een familieclub, waarbij iedereen elkaar kent en elkaar altijd aanmoedigt. Ik heb hier de afgelopen drie jaar een hele leuke tijd gehad en ik heb altijd met plezier bij Roosterse BC gespeeld.

Nu heb ik ervoor gekozen om mijn badmintoncarrière voort te zetten bij BV Almere. Ik heb voor deze stap gekozen, omdat ik het gevoel heb dat ik bij deze club nog meer kan groeien en omdat ik het een kans voor mezelf vind om bij een club van dit kaliber te mogen spelen.

Ik hoop natuurlijk veel successen met mijn nieuwe club/team te boeken komend seizoen, maar vooral hoop ik ook hier een familieclub te vinden.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 09-05-2011 om 08:25 uur

    Beste Roxanne,

    Je zult onze vereniging ervaren als een warm bad.

Reageer op dit bericht (“Roxanne stelt zich aan u voor ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)