Badminton Vereniging Almere

Clinic bij BVAB door BVA

Afgelopen zaterdag 25 juni 2011 heeft Emmy Vlaar met een aantal talentvolle BVA-kinderen een clinic verzorgd bij de Badminton Vereniging Almere Buiten. Dit op verzoek van Almere Buiten dat een OpenDag hield.

Aan het verzoek van BVAB heeft het bestuur van BVA volgaarne voldaan.Het was een heel gezellig samenzijn met een hapje en een drankje en de BVA-kinderen (Roel en Pjotr Odijk, Timo Stoffelen, Robin Verschoor, Cindy van Lier, Mirjam te Rietstap en Alex Vlaar) en Emmy Vlaar werden uitstekend verzorgd door BVAB.

De kinderen die op deze OpenDag bij BVAB waren afgekomen, keken hun ogen uit bij de 'ingewikkelde' oefeningen die de BVA-kids demonstreerden en bij de smashes van nationaalspeler Alex Vlaar.

Wellicht in de toekomst voor herhaling vatbaar.

Reageer op dit bericht (“Clinic bij BVAB door BVA ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)