Badminton Vereniging Almere

Kleurexamen 2011

Na diverse slapeloze nachten, waarbij de spelregels van achteren naar voren uit het hoofd geleerd werden en het racket naast het bed stond om die forehand- en backhandgrip maar te oefenen, was het dan zaterdag 18 juni zover. Ga ik wel van Wit naar Geel, of van Geel naar Groen, mag ik van Groen naar Blauw, kan ik van Blauw naar Rood, of was het van Rood naar Paars, kortom de hoogste tijd voor het kleurexamen 2011.

In totaal 85 spelers van de ruim 150 jeugdleden waren uitgenodigd om dit jaar deel te nemen aan het kleurexamen. In de ogen van hun trainers hebben zij in het afgelopen seizoen laten zien dat ze eraan toe zijn om door te stromen naar een hogere kleur. Met name de afgelopen anderhalve maand is er serieus en hard naar het examen toegewerkt door spelers en (assistent) trainers.

Voor de spelers uit Wit en Geel moest er ook nog een stukje theorie getest worden door Peter Verschoor en zijn charmante assistenten Judith en Thomas. Met zoveel spelers en een zaal waarin een baan dient als buizenopslag was een strakke planning noodzakelijk. Gelukkig waren nagenoeg alle trainers en assistent trainers aanwezig, een negentiental (!)in totaal, om alles in de zaal in goede banen te leiden. Jeannette van Cruchten zorgde zoals altijd voor de meer dan correcte administratieve supervisie.

Ook dit jaar weer lieten de spelers zich van hun beste kant zien. Het was daarom geen verrassing dat na een uur hard werken en zweten op de theorie het verlossende woord gesproken werd door de trainers. JULLIE ZIJN GESLAAGD! De diploma uitreiking in de kantine bracht tenslotte het felbegeerde gekleurde papiertje. Nu nog ophangen boven het bed en op naar het volgende diploma in de collectie.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Paula op 20-06-2011 om 08:09 uur

    En een pluim voor jou als sportverslaggever. Je schrijft altijd van die leuke stukjes!

Reageer op dit bericht (“Kleurexamen 2011 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)