Badminton Vereniging Almere

Werkzaamheden in de Carltonzaal

Vanaf dinsdag 14 juni 2011 vinden er in de Carltonzaal werkzaamheden plaats in het kader van het uit te voeren groot-onderhoud. Dat betekent dat de badmintonspelers het met één baan minder moeten doen, namelijk baan 6.

Baan 6 zal gebruikt worden om een hoogwerker te stallen en materialen tijdelijk op te slaan. De Beheerstichting probeert de overlast voor de gebruikers van Sportcomplex Carl Dekker tot het uiterste te beperken, maar hier valt niet aan te ontkomen.

Het uitgangspunt is dat bij de start van het nieuwe seizoen, maandag 5 september 2011, het groot-onderhoud is afgerond. Dan beschikt Sportcomplex Carl Dekker over een warmte-terug win-installatie en dat komt het binnenklimaat in de zalen, kantine en kleedkamers ten goede.

Reageer op dit bericht (“Werkzaamheden in de Carltonzaal ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)