Badminton Vereniging Almere

Zaterdag 25 juni vrijspelen voor de jeugd

Zaterdag 25 juni zal de sporthal toch een paar uur geopend zijn en wel van 10:00 uur tot 12:00 uur. Zoals al geruime tijd is aangekondigd zal er die dag geen kleurtraining zijn. De Regiomasters finale die echter gepland stond voor deze zaterdag zal echter de eerste dag gespeeld worden in het Topsportcentrum.

Als je zaterdag 25 juni als jeugdlid toch nog een paar uurtjes wilt badmintonnen kan dat dus van 10:00 uur tot 12:00 uur. Er zullen twee trainers aanwezig zijn om alles in goede banen te leiden en jullie te voorzien van shuttles en eventueel leenrackets.

Reageer op dit bericht (“Zaterdag 25 juni vrijspelen voor de jeugd ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)