Badminton Vereniging Almere

Mededelingen jeugd: einde dit seizoen, start nieuwe seizoen

Hoewel de gedachten zo langzamerhand wel vol zullen zijn van de aankomende vakanties is het goed om voor alle duidelijkheid nog de aandacht te vestigen op de volgende mededelingen.

Laatste kleurtrainingen huidige seizoen

Start kleurtrainingen nieuwe seizoen

Vanwege de beperkte tijd tussen het einde van de vakantie en de start van de competitie gaan we een week eerder dan gepland beginnen met de kleurentraining voor de jeugd. Ook al zijn er nog wat afrondende werkzaamheden in de zaal gaande, gaan we al starten in de eerste volle week van september:

Voor het einde van de vakantie zijn de jeugdpagina’s op de site helemaal up-to-date. Kijk daar dus mocht je niet meer weten hoe het allemaal ook weer zit.

Informatiebijeenkomst nieuwe spelers jeugdcompetitie

Zaterdag 10 september zal er een informatiebijeenkomst voor met name de nieuwe spelers van de jeugdcompetitie georganiseerd worden. Dit vindt plaats in de sporthal en wel om 11:30 uur. We gaan iedereen haarfijn uitleggen hoe dat competitie spelen bij de jeugd nou in zijn werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken. We nemen ook ruim de tijd voor het beantwoorden voor allerlei vragen als die er zijn.

Gezamenlijk trainen als jeugdteam

We gaan jullie de mogelijkheid bieden om gedurende het competitieseizoen als team te kunnen trainen, los van de kleurtraining. Op de precieze invulling hiervan komen we direct terug bij aanvang van het nieuwe seizoen.

Nogmaals, houd de site in de gaten en neem zeker een kijkje als je vakantie weer achter de rug is. Alvast een hele fijne vakantie gewenst en graag weer tot ziens in het nieuwe seizoen.

Reageer op dit bericht (“Mededelingen jeugd: einde dit seizoen, start nieuwe seizoen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)