Badminton Vereniging Almere

Trainingsindeling competitiespelers seizoen 2011-2012

De meeste van ons denken nu alleen nog maar aan vakantie en de zon. Wij zijn echter al vol bezig met de voorbereidingen voor komend seizoen! We denken nu de meest acceptabele oplossing uitgepuzzeld te hebben voor alle groepen. Mochten jullie nog verbeteringen zien, hoor ik dat natuurlijk graag via de mail.

Omdat dit jaar de schoolvakanties erg laat beginnen is de sporthal officieel pas vanaf 5 september geopend. BV Almere heeft aan de BSAO gevraagd of zij (speciaal voor de competitietraining) de sporthal wil openen. We hebben kunnen regelen dat in week 34 en week 35 de sporthal op de dinsdag, woensdag en de donderdag geopend is van 19:00 tot 23:00. Echter gelden hier wel restricties:

De indeling voor de trainingen (en tijden) van de seniorencompetitie ziet er als volgt uit:

Zoals gezegd zullen we dit jaar net als vorig jaar sommige teams rouleren en dus een andere trainingstijd aanhouden. Dit zal niet elke training zijn, maar volgens onderstaand schema trainen de teams mee in groep 2 i.p.v. groep 3:

Team 14 September (wk 36 t/m 39) en Januari (wk 1 t/m 4)
Team 15 Oktober (wk 40 t/m 43) en Februari (wk 5 t/m 8)
Team 16 November ( wk 44 t/m 47) en Maart (wk 9 t/m 13)
Team H1 December (wk 48 t/m 52) en April (wk 14 t/m 17)

De reservespelers zijn als volgt ingedeeld (mocht je er niet bij staan, geef Suus dan even een mailtje en dan wordt je alsnog ingedeeld):

Reserve Groep
Yvonne Hoogland 1
Youri Immerzeel 1
Richard Blom 1
Leroy Brom 1
Eddy Odijk 1
Walter Budding 1
Raymond Bonsee 1
Esther van Puffelen 2

Natuurlijk hebben we ook al bekeken hoe we dit seizoen kunnen gaan eindigen. Rekening houdend met de financiële mogelijkheden komen we op het onderstaande uit:

  1. Voor competitiegroep 1 is de laatste dinsdagtraining op 13 maart 2012. Hierna kan op de dinsdag vrij worden gespeeld (met eigen shuttles). De laatste donderdag training valt op 26 april 2012, waarna er ook op de donderdag vrij gespeeld kan worden (met eigen shuttles).
  2. Voor competitiegroep 2 is de laatste dinsdagtraining op 13 maart 2012. Hierna kan op de dinsdag vrij worden gespeeld (met eigen shuttles). De laatste donderdag training valt op 26 april 2012, waarna er ook op de donderdag vrij gespeeld kan worden (met eigen shuttles).
  3. Voor competitiegroep 3 is de laatste woensdagtraining op 25 januari 2012. Hierna kan op de woensdag vrij worden gespeeld (met eigen shuttles). De laatste vrijdagtraining is op 27 april 2012, waarna er ook weer vrij gespeeld kan worden (met eigen shuttles). Ook op de dinsdag en donderdag zijn er mogelijkheden om vrij te spelen, mits er voldoende plaats is (spelers van groep 1 en 2 hebben voorrang).
  4. Voor competitiegroep 4 is de laatste woensdagtraining op 25 april 2012. Hierna kan op de woensdag vrij worden gespeeld, maar ook op de dinsdag en donderdag, mits er voldoende plaats is (spelers van groep 1 en 2 hebben voorrang).

Zoals jullie kunnen zien is het veel passen en meten, maar door deze constructie is het mogelijk om met de maximale efficiëntie door te trainen. Bovenstaande indeling geldt voor seizoen 2011-2012. Mochten jullie over bovenstaande zaken nog vragen hebben dan graag per mail, ik zal je dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Alle vragen omtrent de trainingen kun je natuurlijk stellen aan je trainer als deze vraag van inhoudelijke aard is. Vragen over de trainingen in het algemeen kun je het best aan mij (Bas van Os) stellen per mail, bas.v.os@bvalmere.nl.

De teamindeling en welke trainers training geven zal eerdaags ook gepubliceerd gaan worden op de website, nog heel even geduld!

Ik hoop jullie allen spoedig weer terug te zien in de sporthal.

Groetjes,

Namens het STC,

Bas van Os

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. DannyP op 21-07-2011 om 14:34 uur

    Welke trainer staat er voor welke groep?

Reageer op dit bericht (“Trainingsindeling competitiespelers seizoen 2011-2012 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)