Badminton Vereniging Almere

Aalborg Youthgames 2011; de heenreis

Op dinsdag 2 augustus 2011 vertrok de selectie van de Youth Games 2011 naar Aalborg. De bus vertrok stip om 7.00 uur uitgezwaaid door de ouders op weg naar Aalborg. Een busreis van 12 uur....

Wat kun je schrijven over een reis van 12 uur in een bus vol met jonge enthousiaste deelnemers?

Na een lange reis van ruim 12 uur met daarin 3 stops kwamen we om 19,15 uur eindelijk aan in Aalborg! Daar waar alle andere sporten eerst in de gemeenschappelijke hal gingen eten werden de badmintonners meteen opgehaald door het gastgezin.

Gastgezinnen

Van de Almeerse sportploeg zijn alleen de sporten tennis en badminton in gastgezinnen ondergebracht. Het verblijven in een gastgezin is en blijft een unieke ervaring.

Het is en blijft altijd een spannend moment. Het koppelen gaat vrij snel maar daarna begint het pas. Bij wie kom ik in huis? Hoe zijn de kinderen en de ouders? Wat krijg ik te eten? enz enz. Kortom onze sporters gingen toch wel wat zenuwachtig met de gezinnen mee. Wij als begeleiders hebben er alle vertrouwen in dat iedereen goed terecht zal komen want de gastgezinnen zullen er alles aandoen om het de kinderen naar de zin te maken!

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Paula Wijnands op 02-08-2011 om 21:55 uur

  Bedankt Stephan voor je snelle bericht. Veel plezier de komende dagen en hou ons op de hoogte!

 2. Jeannette op 03-08-2011 om 14:38 uur

  Leuk Stephan dat je zo snel al een berichtje op de site zet. Wij lezen graag de volgende verslagen/berichtjes die je stuurt.
  Hebben al van Judith gehoord dat jullie een erg gezellige groep zijn van spelers en begeleiders.
  Veel plezier de komende dagen en inderdaad hou ons op de hoogte!!

 3. Harry op 03-08-2011 om 20:57 uur

  Prachtig dat er zo snel al wat op de site staat! (ik zag ook de 1e dag al staan). Voor ons ouders is het ook spannend om te volgen wat de kinderen zo ver weg gaan doen. Hoop dat jullie allemaal veel plezier zullen hebben.

 4. feng op 05-08-2011 om 14:12 uur

  Leuk dat dit er op staat. Inderdaad het is raar dat je een bus vol pubers stil kan krijgen met een Tom en Jerry film!! Het was erg grappig de film! De reis duurde lang maar het was zo gezellig dat je vaak de tijd vergat. We hebben vaak gestopt en rond gekeken. We begonnen inderdaad al met snoep eten om 7.30 :D. Ik heb zelf heel veel foto s gemaakt! ;) en als mijn geheugenkaart vol is heb ik er nog een!!! (sorry dus voor de mensen die denken 'wanneer houd ze nou eens op met foto s maken. wanneer is haar kaart nou eens vol') :P we hebben ons vermakt met heel veel muziek luisteren en tijdschriften lezen.

  In het begin was het erg eng en waren we erg zenuwachtig bij wie we zouden komen en of ze aardig waren en of we goed genoeg engels kunnen om met ze te praten.
  Nergens voor nodig want het is zo gezellig!! ik zit bij een russisch meisje en een deense en ze zijn heel erg aardig! we doen leuke dingen zo als naar een pretpark toe gaan.

  Dus alles gaat hier allemaal erg goed!!

  Groetjes Feng

Reageer op dit bericht (“Aalborg Youthgames 2011; de heenreis ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)