Badminton Vereniging Almere

BadmintonOverdag

Bewegen is noodzakelijk voor een goede gezondheid. Bij de Badminton Vereniging Almere is er de mogelijkheid om ook overdag te badmintonnen en wel op de woensdagochtend en op vrijdag in de namiddag.

Op de woensdagochtend vinden we badmintonners van diverse pluimage. Zo zijn er (beginnende) recreanten, (oud)wedstrijdspelers en ook jeugdspelers actief. Zelfs 70-plussers doen naar hartenlust mee! En wilt u de fijne kneepjes van het badmintonnen onder de knie krijgen, dan staat er een gediplomeerde trainer voor u klaar.

Op de woensdagochtend wordt er gespeeld van 09.00 tot 11.30 uur en het gebruik van krachthonk en sauna is bij de prijs inbegrepen. Niet-leden betalen per keer € 4,-- en voor leden van de vereniging is het badmintonnen overdag gratis!

Op de vrijdag in de namiddag wordt er gespeeld van 15.30 tot 17.30 uur en vinden we voornamelijk wedstrijdspelers. Voor leden van de vereniging is het Badmintonnen Overdag gratis. Ook hier geldt dat niet-leden per keer € 4,-- verschuldigd zijn.

Wilt u nadere informatie over het badmintonnen overdag, neem dan contact op met Henk Staats, 036-5313711 of 06-23302922 of stuur een e-mail naar henk.staats@bvalmere.nl

Eerste speeldag op woensdagochtend 7 september 2011 om 09.00 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker in de Bongerdstraat 6 in de Almeerse Parkwijk.

Reageer op dit bericht (“BadmintonOverdag ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)