Badminton Vereniging Almere

Gezocht: verslaggever Dekker Almere

De eredivisiewedstrijden van Dekker Almere worden op de site van de vereniging kort voorbeschouwd en wat uitvoeriger nabeschouwd. De nabeschouwingen worden ook verzonden naar Badminton Nederland ten behoeve van het digitale nieuwsblad de Clear. Daarnaast wordt ook de plaatselijke media bediend met voor- en nabeschouwingen van de wedstrijden van Dekker Almere en heel vaak vinden we deze aangeleverde kopij terug in de huis-aan-huisbladen.

Het bestuur is op zoek naar iemand die de verslaggeving van de eredivisiewedstrijden op zich wil nemen en als er meer kandidaten zijn kan het vanzelfsprekend ook als 'duobaan' worden uitgevoerd.

De foto's van de wedstrijden van Dekker Almere worden in de regel geschoten door Henk Mostert en daarmede kan de kopij worden opgeleukt. Voor de eerste wedstrijd van Dekker Almere tegen BC Amersfoort komt bovendien 'badmintongraaf' René Lagerwaard langs om foto's te maken.

Vindt u het leuk om te schrijven en deze wedstrijdverslagen te maken, dan kunt U voor nadere informatie contact opnemen met de voorzitter Henk Staats, 036-5313711 of 06-23302922 of stuur een e-mail aan henk.staats@bvalmere.nl

Via de vereniging kunt u ook een cursus volgen om u verder te bekwamen in het schrijven van wedstrijdverslagen.

Reageer op dit bericht (“Gezocht: verslaggever Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)