Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere 2 wint van Beca 2000

Carlton Almere 2 heeft laten zien helemaal klaar te zijn aan het begin van dit seizoen en stuurt Beca 2000 met 8-0 naar huis.

In de herendubbel namen Dennis Steenland en Jelle Kelderhuis het op tegen Rolf Oostenbrink en Jan van Esch. Het begin van de eerste set ging vrij gelijk op maar het duo van Almere wist de eerste set naar zich toe te trekken met 21-17. De 2e set wonnen Dennis en Jelle overtuigend met 21-12.

In de dames dubbel hebben Monique Slaman en Marloes van Heteren voor het tweede punt gezorgd. De dames wonnen met 21-19 en 21-17 van het koppel Sarah Houweling en Nienke Smit.

Met een 2-0 voorspring begonnen de singles. Andre Aantjes stond tegenover Erwin Janssen en had niet veel moeite om voor het derde punt te zorgen. Met 21-15 en 21-15 was Andre net even een maatje te groot voor Erwin.

Yvonne Hoogland speelde na 1,5 jaar haar eerste singel bij Almere 2. Zonder veel van zichzelf te verwachtten ging ze de baan op en liet ze Ilja Bakker zien dat ze het nog niet was verleerd. Yvonne heeft een goede eerste wedstrijd gespeeld, met 21-13 en 21-15 kon ze na 1,5 jaar opgelucht adem halen.

Monique Slaman won de eerste set van Sara Houweling met 21-14. In de 2e set zorgde Monique voor een mooi spektakel. Met een achterstand van 15-20 op wist Monique zich terug te vechten tot 20-20. Monique kon het helaas niet vasthouden en speelde een service in het net waardoor ze even de weg kwijt raakte. De volgende service-return van Monique viel helaas buiten de singellijnen waardoor de 2e set met 22-20 naar Sara ging. Vervolgens wist Monique de 3e set met 21-18 te winnen.

Jelle Kelderhuis heeft met zijn singel tegen Rolf Oostenbrink zijn tweede punt voor Almere binnen gehaald. De eerste set ging hem gemakkelijk af en won met 21-10. In de 2e set stuitte Jelle op iets meer tegenstand maar niet genoeg, de 2e set ging met 21-17 naar Jelle.

Met een tussenstand van 6-0 voor Almere 2 gingen de mixen de baan op.
Dennis Steenland en Marloes van Heteren speelden een spannende mix tegen Jan van Esch en Ilja Bakker. Met 21-18 en 21-16 voor Dennis en Marloes was Almere 2 nog maar 1 punt verwijderd van een 8-0 winst.

Andre Aantjes en Yvonne Hoogland zorgde voor het laatste punt en daardoor voor een 8-0 winst. Met 21-11 en 21-15 maakten Erwin Janssen en Nienke Smit niet veel kans om nog een puntje weg te snoepen.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 12-09-2011 om 14:45 uur

    Kon niet beter!

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere 2 wint van Beca 2000 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)