Badminton Vereniging Almere

BSAO zoekt verhuurfunctionaris

Het beheer in Sportcomplex Carl Dekker wordt gevoerd door de Beheerstichting Sportcomplex Almere Oost (BSAO). De BSAO is op zoek naar een verhuurfunctionaris voor het sportcomplex.

Het is beslist geen veelomvattende baan, ook geen uren vergende taak per week maar wel een consciëntieuze taak.

Sportcomplex Carl Dekker kent aan aantal vaste gebruikers zoals onder meer

Al deze gebruikers vallen onder de zogenoemde reguliere verhuur, dat wil zeggen, dat van te voren vast staat wie en wanneer van welke ruimte week in week uit gebruik maakt in Sportcomplex Carl Dekker.

Daarnaast is er sprake van zogenoemde incidentele verhuur, zoals bijvoorbeeld voor toernooien en competitie. Dan is oplettendheid geboden, want de gebruikers mogen elkaar niet in het vaarwater zitten.

Van de verhuurfunctionaris wordt verwacht dat hij of zij in administratieve zin accuraat is en bovendien sociaal vaardig is om tweemaal per jaar met de gebruiker(s) rond de tafel te gaan. De verhuurfunctionaris is ook het eerste aanspreekpunt voor de gebruikers.

De tijdsbesteding wordt geschat op gemiddeld één uur per week.

De beloning is royaal te noemen, namelijk een pakketje met de kerst.

Voor nadere informatie over deze functie kunt u contact opnemen met het bestuur van de BSAO, te weten Johan Bakker, secretaris of Vincent Festen, penningmeester.

Reageer op dit bericht (“BSAO zoekt verhuurfunctionaris ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)