Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere-2 speelt 4-4 tegen BC Amersfoort

Op zaterdag 3 september begon voor Carlton Almere 2 het seizoen al. Voor sommige van het team dus al na 3 keer trainen. Het team ziet er door de blessure van Iris en de komst van Jelle anders uit dan vorig seizoen met het gevolg dat er geen enkele dubbel hetzelfde was als vorig seizoen.

De herendubbel werd gespeeld door Dennis en Jelle. Het nieuwe koppel van Almere 2 moest duidelijk nog aan elkaar wennen. Uiteindelijk werd er met 2 keer 21-19 verloren van Quintus en Vincent.

De damesdubbel werd gespeeld door Marloes en Manon. Manon speelde mee om de dames niet gelijk drie partijen te laten spelen. Deze partij werd keurig in twee sets gewonnen van Karin en Tamara.

Daarna waren de singels aan de beurt. Jelle speelde een goede partij maar verloor ook nu weer met 2 keer 21-19 van Vincent.

Monique speelde tegen Karin en na een wat stroeve start in de eerste set die toch nog werd gewonnen met 21-19 was de tweede set een makkelijke prooi voor Monique.

Andre speelde tegen Nick. Na de eerste set verloren te hebben leek alles goed te komen door winst in de tweede. In de derde set keek Andre al snel tegen een 11-3 achterstand aan. Ook toen liet hij de rest van het team geloven dat het goed zou komen en kwam hij terug tot 15-13. Maar helaas was het daarna klaar.

Manon speelde tegen Tamara maar kwam de hele wedstrijd niet in haar spel en verloor helaas ook.

Met een 4-2 achterstand begonnen de mixen. Ook hier twee koppels die vorig jaar niet samen speelden. De eerste mix werd gespeeld door Dennis en Marloes. Beide nog topfit omdat ze geen singel hoefden te spelen. Dat bleek ook wel uit de uitslag. Met 21-14 en 21-10 werd er makkelijk gewonnen van Vincent en Karin.

Het andere koppel was Andre met Monique. Na 1,5 set aan elkaar te moeten wennen ging het daarna lopen en werd er in drie sets gewonnen van Quintus en Tamara zodat de punten eerlijk werden verdeeld.

Komende zondag speelt Carlton Almere 2 thuis tegen BECA.

Tot nu toe 4 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Monique op 04-09-2011 om 13:27 uur

  Ik dacht toch echt dat ik mijn single had gewonnen :p

 2. Henk Staats op 04-09-2011 om 17:54 uur

  Beste Monique,

  Mijn excuses. Het zal mijn leeftijd zijn, mijn prisma-afwijking of Korsakoff, maar ik heb het niet goed gedaan.
  Ik zal het onmiddellijk aanpassen.

 3. Monique op 05-09-2011 om 14:19 uur

  Oke! :)

 4. Dennis op 06-09-2011 om 09:57 uur

  Volgens mij was de 1e mix de makkelijkste partij.

  En ik had ook nog een verslag geschreven waarin de uitslagen wel kloppen. Amersfoort heeft de setstanden niet echt goed ingevoerd. Zo heeft Jelle bijvoorbeeld al zijn sets met 19 verloren.

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere-2 speelt 4-4 tegen BC Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)