Badminton Vereniging Almere

Chris Vlaar bondscoach U 15

Chris Vlaar is met ingang van vandaag de nieuwe bondscoach en eindverantwoordelijke voor de nationale jeugdselectie onder de 15 jaar. Emmy Vlaar is zijn assistent. Chris en Emmy Vlaar blijven ook verantwoordelijk voor het Beloftenteam onder de 13 jaar.

Pieter van Soerland was tot nu toe de bondscoach maar Pieter van Soerland moet een stapje terugdoen en de Technisch directeur Martijn van Dooremalen verwoordt het als volgt aan de (ouders van) de selectiespelers.

“Zoals wellicht bij u allen bekend is het gezin van Pieter van Soerland recentelijk uitgebreid met een zoon, Quinten. Dat heeft tot gevolg dat Pieter, naast zijn drukke baan, meer tijd moet besteden aan zijn gezin. Zoveel tijd dat hij onvoldoende aandacht kan besteden als verantwoordelijke coach voor de nationale selectie u15. In overleg met Pieter heb ik dan ook besloten om de leiding en verantwoordelijkheid van de Nationale Selectie, per direct in handen te leggen van Chris Vlaar, Talentcoach van Badminton Nederland en bij u o.a. bekend als verantwoordelijke voor het belofteteam u13. Chris zal bij het komende JM toernooi van Duinwijck de coaching van de selectiespelers voor zijn rekening nemen en vanaf komende week de trainingen van de nationale selectie u15 leiden.
De door Pieter opgebouwde kennis en ervaring in de afgelopen jaren gaat gelukkig niet verloren. Pieter zal als trainer verbonden blijven aan de nationale selectie u15.”

Het bestuur en de Sporttechnische Commissie van de Badminton Vereniging Almere feliciteren Chris Vlaar met zijn benoeming!

Reageer op dit bericht (“Chris Vlaar bondscoach U 15 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)