Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere thuis tegen Van Zundert Velo

Zaterdagavond 1 oktober 2011 speelt Dekker Almere thuis om 19.00 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker tegen de medekoploper in de eredivisie Van Zundert Velo. Voor de derde achtereenvolgende maal thuis een wedstrijd tegen één van de top drie in het vaderlandse badminton. Amersfoort en Duinwijck heeft Dekker Almere al gehad en dus nu Van Zundert Velo.

Dekker Almere staat nu op de vierde plaats in de eredivisie, maar voelt de hete adem in de nek van Kembit Roosterse. Ieder punt telt dus in deze competitie en eerlijk gezegd is dat ook wel zo leuk. Het maakt alle wedstrijden belangrijk.

De topper in de eredivisie voor komende zaterdagavond is zonder meer de wedstrijd BC Duinwijck tegen BC Amersfoort. Een prachtig affiche zoals dat tegenwoordig heet. De uitslag is overigens niet te voorspellen.

Duidelijk is dat TFS '57 het ook dit seizoen heel moeilijk gaat krijgen en Victoria heeft de beste papieren in deze wedstrijd

DKC thuis tegen Kembit Roosterse is ook een leuke wedstrijd en ik zou niet weten waar we ons geld op moeten zetten.

TFS Barendrecht speelt thuis tegen Van Zijderveld en TFS Barendrecht zou zo maar een paar punten kunnen afsnoepen van Van Zijderveld.

Het team van Van Zundert Velo is sterk verjongd, maar de youngsters zijn zonder meer toppers in de dop en met de ervaren spelers die er gebleven zijn bij Van Zundert Velo, kan Dekker Almere de borst nat maken. Dit wordt bepaald geen eenvoudige wedstrijd, maar ongetwijfeld wel weer een lekker avondje badminton.

Voor de volledigheid nog even alle wedstrijden van het komend weekend op rij en de huidige stand, met dank aan NOS-teletekst.

De spelers van Dekker Almere kunnen bij deze pittige wedstrijd de aanmoedigingen van de supporters bij deze wedstrijd niet missen! Kom dus op zaterdag 1 oktober 2011 om 19.00 uur naar de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere thuis tegen Van Zundert Velo ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)