Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen DKC

Dekker Almere speelt zaterdagavond 17 september 2011 uit tegen het Haagse DKC. Het is voor beide teams de tweede wedstrijd van dit prille eredivisieseizoen. Dekker Almere verloor thuis met 3-5 van BC Amersfoort en DKC speelde gelijk tegen The Flying Shuttle uit Barendrecht.

Ook in deze tweede ronde van het eredivisieseizoen 2011/2012 opnieuw een ronde waarin alle teams tegelijkertijd spelen en wel op de zaterdagavond. Dat is ten opzichte van het vorig seizoen zonder meer een hele verbetering, toen was er vaak geen touw aan vast te knopen. De huidige stand en de wedstrijden op zaterdagavond 17 september 2011 zijn, met dank aan NOS-teletekst

Duinwijck zou na de wedstrijd tegen The Flying Shuttle wel eens fier aan kop kunnen staan en daarmede nu al afstand nemen van de achtervolgers.

Roosterse dichten we de meeste kans toe op een overwinning in de wedstrijd tegen The Flying Shuttle '57.

Victoria zou uit tegen Van Zundert Velo wel eens voor een kleine verrassing kunnen zorgen.

De wedstrijd BC Amersfoort tegen Van Zijderveld lijkt op voorhand de meest interessante wedstrijd van dit weekend.

En Dekker Almere gaf afgelopen weekend een gelijkspel tegen BC Amersfoort uit handen en moet gewaarschuwd zijn voor het duel tegen DKC, want DKC beschikt altijd over extra mankracht door het fanatieke en luidruchtige publiek. Overigens vele malen te prefereren dan het spelen in een lege zaal.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen DKC ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)