Badminton Vereniging Almere

Dubbelweekend voor de eredivisie

In het weekend van 24 en 25 september 2011 is er in de eredivisie sprake van een zogenoemd dubbelweekend. Zo speelt Dekker Almere zaterdagavond 24 september 2011 thuis tegen de landskampioen Duinwijck en op zondag 25 september 2011 uit tegen Kembit Roosterse BC.

Dekker Almere wacht het komend weekend dus twee pittige wedstrijden. Landskampioen Duinwijck, ook dit seizoen de koploper in de eredivisie, komt op bezoek in de Carltonhal van Sportcomplex Carl Dekker en ook in deze wedstrijd moet Dekker Almere het doen zonder het poldertalent Manon Sibbald. Dat wordt dus weer improviseren voor coach Erik Staats.

Ook voor de uitwedstrijd tegen het Limburgse Kembit Roosterse BC is Manon Sibbald nog niet speelklaar. Kembit Roosterse BC doet het ook dit seizoen erg goed en zij staan voorlopig op de vierde plek in de rangschikking. Het zou dus zondag in Roosteren zo maar kunnen gaan om de vierde en vijfde plaats in de eredivisie.

Amersfoort heeft de meeste winstkansen in de wedstrijd tegen DKC en bij Flying Shuttle tegen Roosteren inde winnaar niet te voorpellen. Victoria ontvangt Van Zijderveld en thuis komt Victoria sterk voor de dag. Van Zundert Velo zal voor de volle winst gaan tegen TFS '57.

Geen bestandsnaam opgegeven

Van Zundert Velo mag het zondag weer proberen tegen TFS, maar deze keer uit Barendrecht en niet Bergen op Zoom. In het Duinwijcktheater wordt de wedstrijd tegen DKC gespeeld en Van Zijderveld zal ongetwijfeld tegen FST '57 proberen te klimmen op de ranglijst. Amersfoort moet thuis in staat worden geacht te winnen van Victoria.

Gezien het wedstrijdprogramma van dit weekend zou het zo maar kunnen zijn dat Van Zundert Velo de koppositie overneemt van Duinwijck. Maar zondagmiddag weten we het echt.

Dekker Almere kan de aanmoedigingen van de supporters in het zware duel tegen Duinwijck goed gebruiken, dus kom zaterdag 24 september 2011 om 19.00 uur naar de Carltonzaal in Sportcomplex Carl Dekker.

Reageer op dit bericht (“Dubbelweekend voor de eredivisie ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)