Badminton Vereniging Almere

Emmy Vlaar manager a.i. van Dekker Almere

Ernst van Stenus heeft aangegeven dat hij stopt als manager van team1. Geen gemakkelijke opgave om zo iemand als Ernst te vervangen, hij heeft het bovendien jaren gedaan, maar Emmy Vlaar zal dit seizoen voor de thuiswedstrijden op interimbasis de functie van teammanager vervullen. Emmy zal worden geassisteerd door een aantal andere commissieleden.

Het bestuur is dus nog altijd op zoek naar een definitieve oplossing en roept bij deze kandidaten op voor de functie van manager van team 1. De honorering is uitstekend te noemen, namelijk een niet te versmaden fles wijn met de kerst. Een functietypering is op te vragen bij de voorzitter van de STC, Stephan Melein.

Ernst van Stenus gaat overigens niet verloren voor de vereniging. Achter de schermen blijft hij nadrukkelijk actief!

Reageer op dit bericht (“Emmy Vlaar manager a.i. van Dekker Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)