Badminton Vereniging Almere

J7 bijt succesvol de spits af

Het jeugdteam, wat dit seizoen de eer te beurt viel om het spits af te bijten waar het gaat om het competitieseizoen 2011-2012, was de J7. En een meer overtuigende aftrap kon er niet zijn getuige de 8-0 overwinning op Gaasperdam J2. Alle wedstrijden werden eenvoudig in twee sets gewonnen.

Waar de meeste jeugdteams pas volgende week hun eerste wedstrijd gaan spelen kon de J7 al in het reserveweekeinde aan de bak. Niet gehinderd door de korte voorbereiding van toch wel bijna een volle week mochten Milan, Roel, Yu-Mei, Cindy en Marjon zondagochtend vroeg aantreden en werd er al om 08:30 uur verzameld voor de rit naar Gaasperdam. Eenmaal op plaats van bestemming bleken ze allemaal meer dan uitgeslapen en alle wedstrijden werden onverwacht eenvoudig gewonnen. Bijkomend voordeel, ook van het spelen op twee banen, was dat iedereen al om 12:30 uur weer terug was in Almere. Een mooie opsteker dus voor dit team.

De J7 heeft een gemiddelde leeftijd van 11,5 jaar jong, maar speelt toch al in de klasse onder vijftien. Cindy, Yu-Mei en Roel zijn vorig jaar ongeslagen kampioen geworden onder dertien en hebben dus meer uitdaging nodig. Het team wordt dit jaar versterkt met Milan en Marjon die elk in hun eerste competitiejaar in verschillende teams goed gepresteerd hadden. In hun poule komen deze youngsters veel tweede teams en zelfs twee eerste teams tegen waardoor de verwachting is dat de J7 hele pittige wedstrijden tegemoet kan zien. Maar nu kunnen ze genieten van het feit dat ze koploper zijn in hun poule en voor dit moment ook het hoogst geklasseerde Almere team.

Tot nu toe 2 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Henk Staats op 11-09-2011 om 16:09 uur

    Petje af!

  2. Jolanda van Balen Walter op 11-09-2011 om 17:04 uur

    Goed gedaan Cindy, Yu-Mei, Roel, Milan en Marjon!
    Ik vind dat jullie een leuk team hebben met elkaar en hoop dat jullie veel leuke wedstrijden zullen spelen met elkaar. Van harte gefeliciteerd in ieder geval met deze eerste winstpartij!

Reageer op dit bericht (“J7 bijt succesvol de spits af ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)