Badminton Vereniging Almere

Junior Master Duijnwijck

Aan het Junior Mastertoernooi van Duinwijck nam een tiental spelers van de Badminton Vereniging Almere deel en de resultaten mogen er weer zijn.

Onder de 15 jaar deden mee

Judith en Thomas wisten beslag te leggen op een mooie tweede plaats in het gemengd dubbel. Ze verloren uiteindelijk van Luuk van Renswouw en Imke van der Aar. De spelers van dit mix koppel werden ook kampioen in de single en dubbel. Zowaar dus een prima prestatie van Thomas in de U15 categorie zeker gezien het feiut dat dit zijn eerste optreden was op dit niveau.

Feng kwam met de single door de poule, maar verloor daarna van de latere winnares. Alle drie speelden zij goeie wedstrijden, maar verloren in de andere onderdelen dan nipt van de latere finalisten.

Onder de 17 jaar troffen we de volgende Almeerders

Alleen Jayme en Alex haalden beiden de herendubbel finale met elk een andere partner. Jayme met Justin Teeuwen tegen Alex en Ruben Jille. In een werkelijk hoogstaande finale wisten Alex en Ruben hun eerste U17 titel te halen en wonnen in twee games.

Alex en Ruben Jille speelden ook allebei de halve finale in de mannensingle. Ruben tegen Justin Teeuwen en Alex tegen latere winnaar Mark Caljouw. Beide jonkies wisten in eerste U17 optreden de gevestigde orde soms behoorlijk in verlegenheid te brengen.

Rosa, Quint en Mark speelden ook goed, maar waren ietwat ongelukkig in vaak toch spannende wedstrijden.
Ruben Wijnands was de grootste pechvogel van het weekend. In zijn single tegen Ruben Jille verstapte hij zich en blesseerde zich aan zijn knie. Verder spelen was niet mogelijk en gevolg was ook dat zijn gemengd dubbel en herendubbel (met Mark) opgegeven moest worden. Jammer en we hopen dat Ruben snel en goed herstelt.

Reageer op dit bericht (“Junior Master Duijnwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)