Badminton Vereniging Almere

Team 18 zoekt de zon op

Na 3 leuke wedstrijden waar in alle wedstrijden een beroep gedaan werd op het improvisatietalent van de leden van team 18, is het team nu eindelijk toe aan hun trainingskamp op de Canarische eilanden.

Het zit niet altijd mee, maar met de flexibele instelling van het team, de tegenstanders, de invallers en de recreanten hebben we de eerste drie wedstrijden in een goede sfeer, met resultaat en zonder boetes af kunnen ronden.

Zo moet je mar weten op zondagmorgen dat USC niet op de door het BVA boekje aangegeven plaats naast AFC speelt, maar op Sciencepark, een geweldig complex niet ver van waar voeger Ajax zetelde (met een nieuw NS station voor onze spoorkenners).

Schrijver dezes was wel duurzaam onder de indruk van de parketvloer van de bar in het USC sportcentrum, een hergebruikte vloer uit een oude sporthal.

Was bij de wedstrijd tegen USC de locatie de verrassing, afgelopen woensdag was de tegenslag weer plotseling blessureleed: Monique, Marjan, Martine en Laura stonden lekker te shuttelen, toen ergens de achilleshiel of enkel van Monique het begaf (studie loopt nog). We werden gered door de flexibiliteit van Jolanda, die meteen vanuit haar recreantenavond kon overstappen naar onze competitiewedstrijd. Al met al was er genoeg stof voor een goed gesprek in de bar met onze Bavio vrienden.

Hulde aan onze invallers, en succes gewenst aan alle zwoegers die de komende week hun shutteltje nog moeten slaan. Wij zijn weer terug op honk op zondag 9 Oktober, waar u welkom bent om 12.30 bij onze thuiswedstrijd tegen US8.

Reageer op dit bericht (“Team 18 zoekt de zon op ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)