Badminton Vereniging Almere

Verslag HWW 69 – Almere 9

Zondag 18 september was het zover, de eerste competitiewedstrijd van team 9 tegen Heerhugowaard.

Onderweg naar Heerhugowaard zagen we een mooie regenboog. Maar de beloofde pot met goud aan het eind hebben we niet gevonden. Bij binnenkomst in de nieuwe hal merkte we dat we vergeten waren zonnebrillen mee te nemen. Maar eerlijk gezegd, na een tijdje waren we aan de paarse kleur van de vloer gewend en bleek tijdens het spelen dat het eigenlijk een hele goede vloer is. Aan de eindstand is niet te zien hoe spannend de wedstrijden eigenlijk waren. Enkele ouders waren mee gegaan en moedigde ons vanaf de tribune aan.

De mannendubbel werd helaas door Jeroen en Rick verloren met 21-15 en 21-11, ze deden erg hun best maar moesten nog aan elkaar wennen omdat het de eerste keer was dat ze samen speelden.

De vrouwendubbel door Rosa en Chantal werd ook verloren met 21-15 21-14.

Oei, stonden we al 2-0 achter.

Vervolgens ging Sander singelen. Hij speelde erg goed. Hij won met 15-21 en 22-24.

Chantal moest vervolgens haar singel helaas opgeven. Ze heeft nog last van een blessure van vorig jaar en mag nog niet singelen. Er was geen invaller gevonden en alleen opgave bleef over.

Daarna speelde Jeroen en Rosa tegelijk hun singel. Jeroen won met 21-23 en 19-21. Rosa won met 19-21 en 20-22. Ze hadden allebei wel wat moeite maar wisten wel te winnen.

Vervolgens nog de twee mixen. Rick en Chantal verloren helaas net hun mix. Met 21-19 en 21-17. Rosa en Sander hadden ook veel moeite. Tot het eind was het heel erg spannend. Gelukkig wisten we wel te winnen met 21-13 16-21 en 27-29.

Zo konden we met 4-4 naar huis gaan. Voor de eerste wedstrijd van het seizoen geen gek begin.

Team 9

Reageer op dit bericht (“Verslag HWW 69 – Almere 9 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)