Badminton Vereniging Almere

Wedstrijdverslag Almere 3

Zaterdagmiddag 25 september speelde Carlton Almere 3 calton tegen de Wateringers (Velo).

De herendubbel werd helaas verloren door Randy Brom en Jayme van Elten. Ze speelde tegen Rob Theunissen en Wouter Toe. De.damesdubbel werd gewonnen in 3 set's door Rinske Deriga en Rianne van Groenigen.

Jayme speelde de eerste heren singel tegen Rob Theunissen. Rob was die middag iets te sterk voor onze Jayme. Rinske speelde haar partij tegen Mélissa van Tusschenbroek. Verloor de eerste set. Rinske pakte de tweede set, maar ook de derde set.

Toen stond het 2 tegen 2. Elwin Wu had een spannende partij. De eerste set verloor Elwin. De tweede won hij met 21-23 en moest er een nog een set komen. Die kon hij ook na zijn toetrekken met 19-21. Rianne won haar partij in 2 sets.

Rianne en Randy speelden de eerste mix. Helaas verloren ze de eerste set. De tweede set konden we naar ons toetrekken. De derde set was erg spannend. De stand liep gelijk. Helaas verloren we de derde set in 21-19.

Rinske en Elwin speelden de tweede mix. De eerste set wonnen ze met 15-21. De tweede set was het andersom, 21-15. De derde set konden ze de wedstrijd naar zich toetrekken met 16-21.

Het eindresultaat is dat team 3 met 3-5 heeft gewonnen.

Reageer op dit bericht (“Wedstrijdverslag Almere 3 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)