Badminton Vereniging Almere

Werkzaamheden Sportcomplex Carl Dekker

Het zal u deze week niet zijn ontgaan dat er in de heren- en dameskleedkamers aan de badmintonzijde en de verkeersruimten nieuwe plafondplaten zijn aangebracht. Ook zijn er nieuwe plafondplaten aangebracht in de kantine, maar van een ander type.

Binnen vier dagen hebben de vrijwilligers Rob van Mil en Bertus Stoeltjes de klus geklaard. Wel moet daarbij worden opgemerkt dat de heren kei-en keihard gewerkt hebben. Het zelf aanbrengen heeft de stichting duizenden euro´s bespaard.

Met betrekking tot de warmte-terugwininstallatie kan worden gemeld, dat deze volgende week in gebruik zal worden genomen.

De warmte-isolatie en geluidsisolatie werkzaamheden in de turnzaal, zijn ook afgerond. De akoestiek is aanzienlijk verbeterd. In de nabije toekomst zal er ook onderzocht worden of de akoestiek in de badmintonzaal kan worden verbeterd.

Reageer op dit bericht (“Werkzaamheden Sportcomplex Carl Dekker ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)