Badminton Vereniging Almere

Wethouder René Peeters huldigt kampioenen

Vanmiddag werden in de burgerzaal van het Stadhuis Almere door wethouder René Peeters de sporters die Nederlands kampioen, Europees kampioen of zelfs Wereldkampioen zijn geworden in het zonnetje gezet. Voor de Europese en Wereldkampioenen heeft de gemeente Almere zelfs een werkelijk schitterende erepenning in het leven geroepen. Onder de Nederlandse kampioenen ook Alex Vlaar die nog eens terecht werd gefeliciteerd door de wethouder voor het behalen van zijn kampioenschap in het mannendubbel onder de 15 jaar.

Foto Bob Friedlander

Reageer op dit bericht (“Wethouder René Peeters huldigt kampioenen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)