Badminton Vereniging Almere

Zaterdag 10 september 2011 Dekker Almere tegen BC Amersfoort

In het weekend van10 en 11 september 2011 wordt de eerste competitieronde gespeeld in de eredivisie van het seizoen 2011/2012. Alle teams spelen deze ronde vrijwel gelijktijdig op de zaterdagavond.

Zo speelt Dekker Almere thuis om 19.00 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker tegen BC Amersfoort en dat zijn de nummers drie en vier van de competitie 2010/2011. Er is dus direct sprake van een badmintonkraker. In ieder geval belooft dat een heel spannende wedstrijd te worden!

Dekker Almere moet het in het seizoen 2011/2012 doen zonder de naar Duitsland en Frankrijk vertrokken dames Josephine Wentholt en Patty Stolzenbach. Dat is een behoorlijke aderlating, dat begrijpt een ieder.
Roxanne Molenmaker, overgekomen van de Roosterse BC, gaat haar eerste officiele wedstrijd spelen voor Dekker Almere en Manon Sibbald, een heus poldertalent, maakt eveneens haar opwachting in Dekker Almere. En de inmiddels ervaren Yvonne Sie completeert als vanouds de personele bezetting bij de dames.

Wat de heren betreft kan gemeld worden dat de personele bezetting Saber Afif, Stephan Branderhorst, Dave Khodabux en Jeroen van Moorst, exact gelijk is aan die van het vorig seizoen en dat is een geruststellende gedachte voor de coaches en de supporters van Dekker Almere.

De coaching is in handen van Rick Prins en Erik Staats en als masseur, evenals het vorig seizoen, treedt op Henk Folmer.

Het volledige wedstrijdprogramma voor de eredivisie ziet er als volgt uit

za 10 september 2011 18.00 uur TFS Barendrecht - DKC
za 10 september 2011 18:00 uur Van Zijderveld - Van Zundert Velo
za 10 september 2011 19:00 uur Dekker Almere - BC Amersfoort
za 10 september 2011 19:00 uur TFS '57 - BC Duinwijck
za 10 september 2011 19:00 uur BC Victoria - BC Roosterse

De Limburgse derby tussen BC Victoria tegen BC Roosterse lijkt op voorhand ook een spannende wedstrijd te worden. In het vorig seizoen ontliepen de beide clubs elkaar niet veel.
De uitslag van de wedstrijd TFS Barendrecht tegen DKC is ook van te voren niet voorspelbaar. Dat lijkt wel het geval bij de wedstrijd Van Zijderveld tegen Van Zundert Velo en van FTS '57 tegen de landskampioen BC Duinwijck.

De spelers en de begeleiding van Dekker Almere zien op zaterdag 10 september 2011 om 19.00 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker volgaarne volle tribunes in de openingswedstrijd van Dekker Almere tegen BC Amersfoort.

Reageer op dit bericht (“Zaterdag 10 september 2011 Dekker Almere tegen BC Amersfoort ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)