Badminton Vereniging Almere

Zekergesteld kampioenschap verdwijnt als sneeuw voor de zon

Tijdens speelweek 1 haalden wij nog een klinkende 8-0 overwinning op de Flinters, maar afgelopen vrijdag ging het goed fout..

Vrijdagavond om 20:15 staan we te trappelen van ongeduld, tot onze chauffeur ons op komt pikken. Met een onoverwinnelijk gevoel stappen we in de auto van Chris en rijden richting Diemen om Diemen 1 (the one and only) even te verslaan. Nog een gezellig bakkie koffie en nadat de handbalsters zijn verdwenen, de baan op. Even een pluimke overslaan, want wie maakt ons wat.

Helaas bleken zowel de heren als de dames toch iets sterker, en dan nog het thuisvoordeel.......Tja de ene verliespartij na de ander. Inmiddels was het 6-1 en konden Edwin en ik er misschien nog een puntje bij pakken. Het werd een derde set waarin Edwin na 2 punten al door zijn enkel ging en moest opgeven. Een keiharde 7-1.

Ondertussen werden we door teamgenoot Danny, afwezig omdat hij 'mannenweekend' had, nog voor losers uitgemaakt. Gelukkig kregen we van deze tegenstander wel wat te drinken dus gelijk maar aan het bier. Kampioen worden we toch niet meer.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Paula op 24-09-2011 om 18:24 uur

  Jij hebt natuurlijk voor die ene punt gezorgd toch, Maris? :)
  En heeft Danny nog meer van dit soort weekenden gepland wanneer jullie tegen sterken moeten? Hij wil natuurlijk dit jaar die cup winnen ;)

 2. Mariska post op 26-09-2011 om 07:55 uur

  Zeker Paula, dat ene punt kwam van mij. Ik had alleen een invalster als tegenstander, dus ik had een beetje mazzel!

 3. DannyP op 26-09-2011 om 08:47 uur

  Geeft niet team! Volgend seizoen nieuwe kansen! Mijn weekend was in iedergeval gezellig ;-) Proost, hik.

Reageer op dit bericht (“Zekergesteld kampioenschap verdwijnt als sneeuw voor de zon ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)