Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere-2 tegen Roosterse BC-2

Zondagmiddag 2 oktober 2011 om 12.30 uur speelt Carlton Almere-2 thuis, in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker, tegen Roosterse BC-2. Carlton Almere-2 is koploper in de eerste divisie afdeling met 22 punten uit vier wedstrijden. Roosterse-2 staat op de zevende plaats met tien punten uit twee wedstrijden.

Door het verschil in het aantal gespeelde wedstrijden moet er niet al te veel waarde worden gehecht aan het verschil op de ranglijst. Het zal voor Carlton Almere-2 wel weer een pittige wedstrijd kunnen worden tegen de Limburgers.

Het bestuur wenst de spelers veel succes in deze wedstrijd.

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere-2 tegen Roosterse BC-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)