Badminton Vereniging Almere

Carlton Almere-2 wint met 7-1 van Van Zundert Velo-2

Zondagmiddag 9 oktober 2011 stond de wedstrijd Carlton Almere-2 tegen Van Zundert Velo-2 op het programma in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker.

Zoals gebruikelijk werd er gestart met de dubbels. Monique Slaman en Yvonne Hoogland namen het op tegen de gezusters Slaats. Dit is altijd een lastige wedstrijd. De eerste set maakten de dames van Almere iets teveel fouten waardoor Velo er met de winst vandoor ging. De tweede set kwamen onze dames sterke terug en wonnen met 12. De derde set werd het weer spannend maar met 21-17 was het eerste punt voor Almere. Op de baan ernaast was het heel erg spannend.

Dennis Steenland en André Aantjes speelden tegen Steven van Zanten en Segio Kepel. De rally's waren erg lang en de één was nog mooier dan de ander. Met 23-21 in de derde game was ook het tweede punt voor Almere.

In de singles startte Yvonne en Jelle, omdat Suzanne zich niet erg goed voelde werd deze wedstrijd bij 11-3 opgegeven door Van Zundert Velo.

Jelle speelde ook deze single net als zaterdagavond tegen Duinwijck een degelijke wedstrijd. Met goed inzicht wist hij deze wedstrijd te winnen.

Monique mocht het daarna opnemen tegen Wendy, Monique speelde een veel betere wedstrijd dan zaterdagavond tegen Duinwijck en met duidelijke cijfers werd er gewonnen.

André had het een stuk lastiger tegen Steven, een derde game moest hier de uitslag geven. Steven maakte aan het eind wat foutjes, waar André dankbaar gebruik van maakte, tussenstand 6-0 voor Carlton Almere-2.

Als laatste de mixen, Dennis en Monique speelden tegen Wendy en Steven, dit koppel is erg goed op elkaar ingespeeld, wat we van Dennis en Monique nog niet kunnen zeggen, met duidelijke cijfers was hier het eerste punt voor Van Zundert Velo.

Bij dat ene punt zou het ook blijven want op de andere baan wonnen Yvonne en André in twee sets van Suzanne en Sergio.

De aankomende twee weken heeft Carlton Almere-2, de koploper in de eerste divisie afdeling 1, rust, waarna het op 29 oktober 2011 de strijd aan zal gaan met BCH 1.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jelle Kelderhuis op 11-10-2011 om 16:28 uur

    Volgens mij dubbelde Dennis Steenland samen met Jelle Kelderhuis :-)

Reageer op dit bericht (“Carlton Almere-2 wint met 7-1 van Van Zundert Velo-2 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)