Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen TFS'57 uit Bergen op Zoom

Dekker Almere speelt komende zaterdagavond 29 oktober 2011 uit tegen TFS'57 uit Bergen op Zoom. De Brabanders zijn de hekkensluiter van de eredivisie met zes punten uit zeven wedstrijden

Komende zaterdag al weer de achtste speelronde van de eredivisie in het seizoen 2011/2012 en één ding is wel duidelijk dat BC Amersfoort, BC Duinwijck en Van Zundert Velo de play-offs gaan halen. Daar hoeft men geen helderziende voor te zijn. Wie er vierde gaat worden in de reguliere competitie staat bepaald nog niet vast. Zowel BC Victoria, Van Zijderveld en Dekker Almere zijn er op belust om de play-offs te halen en het is wel zo leuk dat deze strijd verre van beslist is.

TFS Barendrecht speelt komende zaterdag thuis tegen BC Amersfoort. Als Amersfoort compleet is, dan zal Amersfoort deze partij winnen.

Victoria speelt thuis tegen DKC en de meeste winstkansen moeten Victoria worden toegedicht.

Dit bestand bestaat niet

Van Zijderveld tegen Duinwijck, dat blijft toch altijd een mooi affiche. Normaal gesproken zullen de meeste wedstrijdpunten voor Duinwijck zijn.

Van Zundert Velo ontvangt thuis Roosterse en als Van Zundert Velo over al haar manschappen kan beschikken wacht Roosterse een moeilijke avond.

Dekker Almere moet in staat worden geacht om de wedstrijd uit tegen TFS'57 te winnen en wellicht kunnen de Almeerders per saldo iets inlopen op de directe concurrenten Victoria en Van Zijderveld.

Voor de liefhebbers nog even het volledige wedstrijdprogramma en de huidige stand in de eredivisie

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen TFS'57 uit Bergen op Zoom ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)