Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen Van Zijderveld

Dekker Almere speelt zaterdagavond 8 oktober 2011 om 18.00 uur uit tegen het Amstelveense Van Zijderveld in Sporthal De Meerkamp. De historie heeft geleerd dat de wedstrijden tegen Van Zijderveld er altijd mogen zijn. Er is sprake van een gezonde rivaliteit tussen de clubs.

Dekker Almere heeft na vijf wedstrijden 20 punten en staat daarmede op de zesde plaats. De door Dekker Almere zo fel begeerde vierde plaats is met 21 punten in handen van de twee Limburgse clubs, te weten Kembit Roosterse en Victoria. Van Zijderveld staat met 17 punten op de zevende plaats op één punt gevolgd door TFS Barendrecht. Daarmee willen we maar zeggen dat het een belangrijke wedstrijd is voor beide teams.

Victoria speelt thuis tegen TFS Barendrecht en deze teams zouden best eens aan elkaar gewaagd kunnen zijn, dus de uitslag is onvoorspelbaar.
Van Zundert Velo speelt thuis als het ware een stadsderby tegen DKC en de verwachting is dat Van Zundert Velo de bovenliggende partij is in deze wedstrijd.
Amersfoort thuis zal tegen TFS'57 ongetwijfeld 'het doelssaldo' willen opvijzelen om niet verder achterop te raken bij Van Zundert Velo en Duinwijck.
Duinwijck gaat op reis naar het Limburgse Roosteren. De Haarlemmers doen er goed aan Kembit Roosterse niet te onderschatten, want thuis is Roosterse niet voor de poes.

Voor de volledigheid nog even alle wedstrijden van het komend weekend op rij en de huidige stand, met dank aan NOS-teletekst.

Als er Almeerse supporters zijn die Dekker Almere in Amstelveen willen ondersteunen, let dan goed op de aanvangstijd, namelijk 18.00 uur.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen Van Zijderveld ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)