Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere walst over TFS’57 heen

BERGEN OP ZOOM/ABEL IWEMA - Badminton eredivisionist Dekker Almere heeft zaterdag met een klinkende 0-8-overwinning op TFS’57 goede zaken gedaan in de strijd om de vierde plek.

Coach Eric Staats rekende vooraf op het volle pond, maar gemakkelijk was dit volgens hem niet. ,,De focus tegen dit soort ploegen moet scherp blijven, dat is moeilijk. Maar het team heeft dat prima gedaan”, loofde hij de instelling van zijn ploeg.

Staats was vooral te spreken over de twee invallers die hij het veld in stuurde. ,,Yvonne Hoogland heeft het in haar enkelspel en het dubbel met Yvonne Sie uitstekend gedaan. Daarnaast was Dennis Steenland een prima invaller voor de zieke Jeroen van Moorst in het gemengd dubbelspel met Roxanne Molemaker.”

Voor Roxanne Molemaker was het eindelijk een succesvolle avond. Zij won van Sara Lammerts haar eerste wedstrijd in dienst van Dekker Almere, 21-17, 8-21 en 17-21. Vervolgens boekte zij ook samen met Steenland in het gemengd dubbel een overwinning.

,,Ik heb het al eerder gezegd. Die vierde plek moeten we in de komende wedstrijden tegen de wat mindere ploegen veilig stellen”, keek Staats alvast vooruit. Dekker Almere staat nu vierde in de eredivisie met twee punten voorsprong op Victoria.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere walst over TFS’57 heen ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)