Badminton Vereniging Almere

Heeft Jolanda een trainingskamp nodig?

Jolanda van Balen Walter is o.a. invalster bij team 18. Team 18 gaat elk jaar op trainingskamp en Jolanda loopt al geruime tijd te solliciteren om mee te gaan. Heeft zij een trainingskamp nodig ? Ze wordt ook sinds kort door team 18 gesponseerd. (Leuk blauw shirt) Volgens de recreantencommissie heeft zij het verdiend maar is het niet nodig.

Op 15 oktober is zij met recreantenteam 3 ( Jenny , Jolanda , Dasvie en Kian )gedeelde eerste geworden tijdens het tweede recreanten team mix toernooi dat door Badminton Nederland georganiseerd was tijdens de Dutch Open. BV Almere speelde mee met drie teams, te weten

Team 1 bestond uit Debby , Marjan , Erik en Herman.
Team 2 bestond uit Sandra , Renie , Peter en Han
Team 3 bestond uit Jenny , Jolanda , Dasvie en Kian

Er was een wedstrijdschema samengesteld door de organisatoren dat ieder team 26 wedstrijden van 10-12 minuten speelden. Een wedstrijd bestond uit 1 mixpartij. Omdat er op tijd gespeeld werd kon je ook gelijk spelen. Een winstpartij leverde 3 punten op , gelijk 2 punten en verlies 1 punt.

Na negen wedstrijden stonden alle drie de teams bovenaan met geen enkele verliespartij. Team 1 was de eerste die een steekje liet vallen met een gelijk spel. Uiteindelijk ging het tussen 4 team. De laatste wedstrijd was beslissend voor team 3.
Jenny en Kian wonnen deze wedstrijd tegen een van hun concurrenten. Hierdoor waren zij gedeeld eerste geworden met OMS 2 uit Maarssen. Beide teams hadden 3 partijen verloren tijden dit toernooi. Het was sneu voor team 2 dat zij moeite hadden om de wedstrijdbriefjes op een juiste manier in te vullen. Zij hadden een betere score dat de teams die kampioen zijn geworden. Team 2 had 2 partijen verloren en 1 wedstrijd gelijkgespeeld. Wat zeer knap was dat een van de koppels van team 2 ( Renie en Peter ) als enige al hun wedstrijden gewonnen hadden.

Team 3 mocht tijdens de pauze bij het Dutch Open de hoofdprijs in ontvangst nemen. De hoofdprijs zouden ze samen delen met de andere spelers van BV Almere. Een goede gelegenheid zou zijn 13 november tijdens de wijnproeverij ? Alle drie de teams willen bij deze de organisatoren van de BNL o.l.v. Kees Jansma hartelijk dank voor geslaagde dag.

Tot nu toe 1 reactie op dit bericht. Reageer ook ↓.

  1. Jolanda op 26-10-2011 om 11:31 uur

    Leuk stukje Edwin!
    Het was inderdaad een zeer geslaagde dag. De huldiging op het centre court blijft voor mij een gedenkwaardige gebeurtenis! Dasvie, Kian en Jenny reuze bedankt voor de heerlijke wedstrijden die we hebben gespeeld en de gezellige dag! Erg gezellig ook met team 1 en 2. Ik kan wel merken Edwin dat je erg trots bent op alle drie de teams en daar hebben we het met z'n allen ook zeker voor gedaan!

    Het leuke Gran Canaria shirt van de sponsor (team 18) compenseert zeker een trainingskamp op dit prachtige eiland!

Reageer op dit bericht (“Heeft Jolanda een trainingskamp nodig? ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)