Badminton Vereniging Almere

"Redesign" website BV Almere

Het was een lange weg, maar het eindpunt is in zicht. We zijn al een heel eind met het optimaliseren van de website. Na een aantal intensieve werksessies is het tijd dat we jullie updaten over al het werk dat is verricht en wat er nog aan zit te komen.

Opmaak

De huisstijl en de ‘oude’ opmaak zijn nog duidelijk herkenbaar, maar in een nieuw, frisser jasje gestoken. De website is breder geworden, we zitten inmiddels allemaal achter schermen met veel hogere resoluties dan enkele jaren geleden. Naast het feit dat de teksten nu fijner lezen hebben we een sidebar toegevoegd. Hierin kun je onder andere relevante links en foto’s vinden.

Informatie

Alle teksten op de website zijn nagelopen en geactualiseerd. Ontbrekende informatie zoveel mogelijk toegevoegd en de pagina’s zijn opgeleukt met passende afbeeldingen. Met de diverse commissies zijn afspraken gemaakt dat zij voortaan zelf de voor hun relevante informatie zullen actualiseren. Op deze manier zorgen we er samen voor dat de website altijd up-to-date is.

Techniek

Onder de motorkap is ook het een en ander verbeterd. Zo zijn er aanpassingen gemaakt waardoor de site nog sneller laadt en de foto’s groter worden getoond door middel van zogenaamde ‘lightboxes’. De website past zich nu ook automatisch aan naar de schermgrootte van de bezoeker. De website is nu een stuk beter leesbaar op smartphones en tablets. We zijn erg benieuwd wat jullie van deze mobiele opmaak vinden.

Voor de komende weken staan er nog een aantal aanpassingen op de planning. Zo gaan we zorgen dat verstuurde nieuwsbrieven op de site kunnen worden nagelezen, de teampagina’s worden uitgebreid met actuele standen en zullen we de agenda en de sponsorlogo’s onder handen nemen.

En, wat vinden jullie? :)

Tot nu toe 11 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. ronald op 23-10-2011 om 23:08 uur

  Wauw, fantastische website geworden. Zeer verfrissend. Nog mooier dan de vorige versie. Nu hebben we echt de mooiste website van sportend Nederland.
  Mijn complimenten.

 2. Henk Mostert op 23-10-2011 om 23:59 uur

  Betekend dat, dat de foto in een andere resolutie aangeleverd moeten worden

 3. Krijn op 24-10-2011 om 00:08 uur

  Kan, moet niet. Mooiste is als ze consequent aangeleverd worden. Daar ligt al genoeg uitdaging voor sommige mensen ;)

 4. Cock op 24-10-2011 om 10:41 uur

  Erg mooi, Krijn. Mijn complimenten

 5. Wilma op 24-10-2011 om 11:14 uur

  Even een reactie van een trotse moeder. Geen verstand van sport, maar ik kan wel zien dat het er weer veel mooier en rustiger uitziet. En leesbaar op alle mobieltjes. Krijn's stokpaardje ten voeten uit! Ga zo door.

 6. Aisha op 24-10-2011 om 13:33 uur

  Yeay, nog een paar zondagmiddagjes hard werken en dan zijn we echt klaar!

 7. Henk Staats op 24-10-2011 om 15:46 uur

  Even wennen wellicht, maar wel heel mooi en praktisch. Toegankelijker voor aspirantleden. Complimenten! Ben reuze benieuwd hoe één en ander er uit ziet na 'die paar zondagmiddagjes'.

 8. Marco P. op 24-10-2011 om 20:19 uur

  Zie idd goed uit, zal hier en daar eens wat na speuren. Erg benieuwd wanneer er nieuwe media wordt toegevoegd zoals mogelijkheden als FB; +1 en RSS. Maakt de site mogelijk interactiever en je bent gelijk op de hoogte als er iets nieuws op staat. Keep up the good work!

 9. Krijn op 24-10-2011 om 20:21 uur

  @Marco: RSS hebben we al zo'n 6 jaar: http://www.bvalmere.nl/nieuws.rss en http://www.bvalmere.nl/nieuws/laatste-reacties.rss

  Facebook- en Google+ integratie komen er nog aan ja!

 10. ytze op 24-10-2011 om 21:56 uur

  Wow, super!!!!!!

 11. Vincent op 30-10-2011 om 12:17 uur

  Aisha, Dorien en Krijn, mijn complimenten, voor deze hele mooie site.

  Ik beloof dat ik zal mijn uiterste best zal doen om de mij relevante gegevens up to date te houden.

Reageer op dit bericht (“"Redesign" website BV Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)