Badminton Vereniging Almere

Team 18: van erg heet naar erg koud

Voordat team 18 op trainingskamp ging, hadden we drie wedstrijden gespeeld en alle drie gewonnen. De voorzitter sprak al van een balkonscène bij kampioenschap.

U begrijpt waar de gesprekken in Spanje over gingen. Wij zouden wel even de (rest van de) tegenstanders vermorzelen en het kampioenschap binnenhalen.

Zaterdag jl kwamen we terug in Nederland (uit een temperatuur van ong. 35 graden) en zondag moesten we onze eerste scalp gaan behalen: US uit Amsterdam. Het temperatuurverschil met een koude kermis was enorm, waar vandaar kwamen we thuis.

US was veel sterker en het was dat de damesdubbel in vorm was, dus daardoor haalden we nog een puntje, de rest ging naar US. Bovendien was er niets op de overwinning van US aan te merken, zij waren gewoon veel sterker.

Bovendien is US een enorm sportief en gezellig team, dus dat maakt de nederlaag niet al te bitter.

Een groot filosoof zei eens: alle nadeel heb z’n voordeel en dat is ook nu weer het geval, Henk had ons een balkonscène beloofd, maar bedacht zich snel daarna toen hij zich realiseerde wat hij hiervoor zou moeten organiseren (zie verslag “ team 18 in paniek”). Henk: wacht maar even met het zoeken naar mogelijkheden :).

Wij zijn allang weer over gegaan tot de orde van de dag (en ik denk dat de rest van de vereniging ook niet zo wakker ligt van resultaten van team 18). De komende weken spelen wij niet, een mooie gelegenheid om een stukje over het trainingskamp te plaatsen (we hebben wat extra tijd nodig om de foto’s wat te fotoshoppen, zodat een ieder er wat voordeliger uitziet), dus blijf de website volgen.

Tot nu toe 3 reacties op dit bericht. Reageer ook ↓.

 1. Jolanda van Balen Walter op 14-10-2011 om 09:24 uur

  Beste leden van team 18,
  Ik kan mij voorstellen dat een trainingskamp op Gran Canaria je niet in de koude kleren ;) gaat zitten. Dat jullie afgelopen zondag dus hebben verloren, zat er natuurlijk dik in met die afgematte lichamen! Geeft toch helemaal niet? Gewoon de draad weer oppakken! Vóór de eerstvolgende wedstrijd zijn jullie weer opgeknapt en aan de Hollandse temperaturen gewend en gaan jullie de puntjes wel weer binnenhalen, daar ben IK van overtuigd!!!
  Nogmaals bedankt voor het mooie T-shirt dat ik van jullie heb gekregen; het zit als gegoten en ik zal er met veel plezier in gaan badmintonnen!

 2. Paula op 14-10-2011 om 09:46 uur

  Je kunt het ook wijten aan een jetlag :)

 3. ronald op 15-10-2011 om 13:51 uur

  Paula. ik weet niet of het aan de jet lag. Hij heeft ons zonder problemen van A naar B gebracht (en weer terug). ij zoeken de oorzaak toch ergens anders.

Reageer op dit bericht (“Team 18: van erg heet naar erg koud ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)