Badminton Vereniging Almere

Almere 3 speelt 4-4 tegen BCRS1

Almere 3 speelde zaterdag 5 november thuis tegen de toenmalige koploper BCRS 1. Van te voren wisten wij dus dat het spannende wedstrijden zouden worden.

Er werd begonnen met de mannendubbel van de broers Brom tegen Nick Bus en Ruud Nagel. De heren van BCRS hadden nog geen dubbel verloren, dus de broers mochten flink aan de bak. Maar het liep erg goed. Ze wisten deze partij naar zich toe te trekken met 22-20 en 21-18.

Daarna gingen Rianne en Rinske de baan op. De eerste set begon erg moeizaam en werd verloren met 13-21. Maar de dames wisten zich in de tweede set te herstellen en pakte deze spannende set met 21-18. Het kwam dus aan op de derde set. Deze werd iets minder moeilijk gewonnen met 21-15.

De tussenstand was dus 2-0 voor Almere 3.

Elwin mocht het opnemen in de 1e mannenenkel tegen Nick Bus. De eerste set was erg spannend, maar deze wist Elwin niet naar zich toe te trekken en werd verloren met 17-21. De tweede set wist Elwin zich erg goed te herstellen, deze set werd gemakkelijk gewonnen met 21-7. Jammer genoeg kon hij dit niet vasthouden en trok Nick aan het langste eind.

Toen mocht Rinske in de 1e damesenkel de baan op tegen Monique Pille-Pronk. De eerste set werd goed begonnen, maar halverwege de eerste set ging het al niet de goede kant meer op. Toch werd deze set gewonnen met 23-21. De tweede set en derde set konden niet meer herpakt worden en werden verloren met 10-21 en 15-21.

De invaller Leroy mocht het opnemen tegen Ruud Nagel. Ook hiervan wisten wij dat het een spannende partij zou worden. Leroy speelde erg goed, maar kon de wedstrijd jammer genoeg niet naar zich toetrekken en verloor met 17-21 en 19-21.

Daarna mocht Deborah het veld op tegen Vivian Schoenmakers. Deborah speelde die avond erg lekker en won met 21-17 en 21-9.

De mixen konden gelukkig tegelijk gespeeld worden. Randy en Rianne mochten het opnemen tegen Ruud en Monique. Deze mix werd in een spannende drie setter gewonnen met 21-17, 15-21 en 21-18.

De tweede mix van Elwin en Deborah begon erg goed, ze wonnen de eerste set met 21-13. De tweede set werd nipt verloren met 23-25 en de 3e set wisten ze helaas niet naar zich toe te trekken en verloren met 21-15.

Dit bracht de eindstand 4-4, wat niet heel slecht was. En dit brengt Almere 3 op 4de plek met 5 punten verwijderd van de nummer 1. Volgende wedstrijd speelt Almere 3 uit tegen Asterix 1.

Reageer op dit bericht (“Almere 3 speelt 4-4 tegen BCRS1 ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)