Badminton Vereniging Almere

Badmintonvereniging op koers voor play-offs

Het eerste team van Badmintonvereniging Almere heeft zondagmiddag goede zaken gedaan in de eredivisie. Het team van coach Erik Staats won het thuisduel tegen TFS'57 uit Barendrecht met 6-2. Door dit resultaat bezet BV Almere nu de vierde plaats in de eredivisie. Die plek geeft aan het einde van het seizoen recht op deelname aan de play-offs.

De eerste vijf partijen wonnen de Almeerders zonder een game te verliezen. In de zesde partij verloor Yvonne Hoogland haar single van Monique Broeke. Daarna ging ook het gemengd dubbel van Roxanne Molenmaker en Jeroen van Moorst verloren.

Yvonne Sie en Dave Khodabux bepaalden de eindstand op 6-2 .

Voor een interview met Roxanne Molenmaker klik op http://www.omroepflevoland.nl/Sport/85681/badmintonvereniging-op-koers-voor-play-offs

Reageer op dit bericht (“Badmintonvereniging op koers voor play-offs ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)