Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere uit tegen landskampioen Duinwijck

Zaterdag 26 november 2011 speelt Dekker Almere in Haarlem de uitwedstrijd tegen het Haarlemse Duinwijck, regerend landskampioen. Dat zal bepaald geen eenvoudige wedstrijd worden tegen de Haarlemmers, die ook dit seizoen weer uitstekend voor de dag komen en op dit moment weer de lijstaanvoerder zijn in de eredivisie.

Thuis speelde Dekker Almere een niet onverdienstelijk 4-4 tegen Duinwijck, maar om een zelfde resultaat te behalen, zullen de Almeerders echt alles uit de kast moeten halen.

BC Amersfoort speelt dit weekend tegen het Haagse DKC en de keistedelingen zullen ongetwijfeld de meeste punten overhouden aan dit duel.

Kembit Roosterse speelt thuis tegen TFS Barendrecht en dit is een rechtstreeks duel om plaats zeven in de eredivisie. Beide ploegen hebben namelijk 36 punten.

Dit bestand bestaat niet

Van Zundert Velo heeft zonder twijfel de makkelijkste tegenstander in TFS'57 en dat zal op een grote overwinning uitdraaien voor Van Zundert Velo.

Van Zijderveld treft thuis Victoria uit Hoensbroek. Op de ranglijst ontlopen beide ploegen elkaar niet veel, Van Zijderveld heeft 43 punten en Victoria 41. Toch houd ik het er op dat Van Zijderveld dit duel met winst gaat afsluiten, ondanks de grote nederlaag die Van Zijderveld uit leed tegen Victoria (6-2 voor Victoria).

Carl Dekker

Voor de cijferfetisjisten het programma voor het komend weekend en de huidige stand in de eredivisie nog even op een rij.

Zoals u ziet ook de komende zaterdagavond weer tal van spannende eredivisiewedstrijden en alle redenen om de duels bij te wonen!

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere uit tegen landskampioen Duinwijck ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)