Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere zaterdag thuis tegen Kembit Roosterse

Zaterdag 3 december 2011 om 19.00 uur speelt Dekker Almere thuis in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker tegen Kembit Roosterse uit Roosteren. Voor Dekker Almere weer een belangrijke wedstrijd in de strijd om de vierde play-offplaats, want Dekker Almere heeft slechts twee punten voorsprong op de naaste belager Van Zijderveld.

Het is een beetje het weekend van de clubs in het linkerrijtje tegen de clubs in het rechterrijtje van de ranglijst en dat maakt de wedstrijden op het eerste gezicht wellicht wat minder interessant, maar dat is te snel geconcludeerd.

De drie topclubs, Duinwijck, Van Zundert Velo en BC Amersfoort zijn beslist zeker van de play-offs, maar zullen toch trachten om de reguliere competitie als eerste af te sluiten. Dus iedere punt telt.

Zoals al gemeld, wordt er ook om de vierde play-offplaats fel gestreden tussen Dekker Almere en Van Zijderveld.

Dit bestand bestaat niet

Dat TFS'57 laatste wordt, dat staat vrijwel zeker vast, maar DKC wil ongetwijfeld van de negende plaats af en kijkt richting Kembit Roosterse en TFS Barendrecht.

Alle wedstrijden en de standen nog even op een rij

De spelers van Dekker Almere kunnen Uw support heel goed gebruiken in de wedstrijd tegen Kembit Roosterse en zij rekenen op Uw komst zaterdag 3 december 2011 om 19.00 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker.

Carlton

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere zaterdag thuis tegen Kembit Roosterse ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)