Badminton Vereniging Almere

Dekker Almere zondag thuis tegen TFS Barendrecht

Zondagmiddag 6 november 2011 speelt Dekker Almere thuis om 14.00 uur in de Carltonzaal van Sportcomplex Carl Dekker tegen TFS Barendrecht. Opnieuw een heel belangrijke wedstrijd voor Dekker Almere, want Dekker Almere staat op de vierde plaats in de eredivisie met 35 punten uit acht wedstrijden en TFS Barendrecht staat zevende met 28 punten uit eveneens acht wedstrijden.

De meest aansprekende wedstrijd voor de laatste speelronde van de eerste competitiehelft is ongetwijfeld de wedstrijd van BC Amersfoort tegen Van Zundert Velo. De winnaar is niet te voorspellen en de vraag is dus of Amersfoort nog lijstaanvoerder is na deze wedstrijd. Persoonlijk denk ik van wel.

DKC ontvangt thuis TFS'57 en als TFS'57 nog wat wil in dit competitieseizoen, dan zal het DKC moeten gebeuren.

Duinwijck krijgt BC Victoria op bezoek. Victoria doet het dit seizoen heel goed en Victoria moet in staat worden geacht om met een aantal punten in de zak terug naar het schöne Limburg te reizen.

Dit bestand bestaat niet

Van Zijderveld gaat op bezoek bij Kembit Roosterse en Kembit Roosterse is sterk in de eigen sporthal en als de Nottel in vorm is, dan is Roosterse een geduchte tegenstander.

Dekker Almere zal graag de vierde plaats vast willen houden, maar zal de handen vol hebben aan TFS Barendrecht. De naaste belagers van Dekker Almere zijn BC Victoria (Hoensbroek) en Van Zijderveld (Amstelveen).

Nog even alle wedstrijden op rij en de huidige stand in de eredivisie

Het bestuur roept alle supporters op om komende zondag 6 november 2011 om 14 .00 uur naar de Carltonzaal in Sportcomplex Carl Dekker te komen om de spelers en de begeleiding van Dekker Almere aan te moedigen.

De spelers willen de eerste helft van de competitie 2011/2012 graag afsluiten met een vierde plek op de ranglijst.

Reageer op dit bericht (“Dekker Almere zondag thuis tegen TFS Barendrecht ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)