Badminton Vereniging Almere

Pepernotentoernooi

Op vrijdag 2 december 2011 wordt het pepernotentoernooi voor de jeugd gehouden van 17.00 tot 19.00 uur in onze eigen Sportcomplex Carl Dekker.

Zorg dat je er om 16.45 uur bent, we hebben een strakke planning en de deelname is gratis!

Inschrijven kan tot en met zondag 27 november 2011. Geef je op door middel van het strookje onderaan het inschrijfformulier. De inschrijfformulieren worden op de trainingen uitgedeeld, heb je geen inschrijfformulier ontvangen dan kun je ze ook vinden in de carrousel in de hal.

De inschrijvingen doe je in de brievenbus van de jeugdcommissie en als je nog vragen hebt, stuur dan een e-mail naar jeanet.odijk@bvalmere.nl

Tevens wordt er ook dit jaar weer een kleurwedstrijd gehouden. Wil je meedoen aan de kleurwedstrijd lever dan uiterlijk 27 november het hele formulier in.

De kleurplaat vind je op de achterkant van het inschrijfformulier. Deze inschrijfformulieren incl. kleurplaat achterzijde werden voor ons gratis gedrukt door het Almeerse bedrijf Forms Broker. Er zijn leuke prijsjes te winnen!!! Deze prijzen worden gesponsord door BeeS-Sport.

Na afloop van het Pepernotentoernooi is de kantine geopend. Er kan dan nog even nagekletst en gegeten worden (uiteraard is het laatste op eigen kosten).

Graag tot ziens op vrijdag 2 december!!!

Namens Emmy, Eddy, Jeanet, Paula, Richard en Thomas, de Jeugdcommissie

Reageer op dit bericht (“Pepernotentoernooi ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)