Badminton Vereniging Almere

Romad-Comfort Klimaatbeheersing sponsor van Badminton Vereniging Almere

Mario Mesman, directeur-eigenaar van Romad-Comfort Klimaatbeheersing en sinds 1 september 2011 sponsor van de Badminton Vereniging Almere, maakt graag gebruik van de gelegenheid om Romad-Comfort nader aan U voor te stellen.

Romad

Foto Henk Smit

Na enige jaren gewerkt te hebben bij verschillende bedrijven, waar ik heel veel ervaring heb opgedaan, wilde ik op eigen benen staan en heb ik op 1 januari 2007 de grote stap genomen en Romad-Comfort Klimaatbeheersing ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Tot op de dag van vandaag heb ik er geen spijt dat ik deze beslissing heb genomen!

Romad-Comfort is gespecialiseerd in het adviseren, installeren en onderhouden van klimaatbeheersingsystemen. Dit kan een enkele airconditioner thuis zijn, in een kantoorpand of een winkel, maar ook een uitgebreide klimaatinstallatie voor complexe kantoorpanden, serverruimtes of laboratoria, kinderdagverblijven, kapsalon of sportschool.

Romad

Hoewel Romad-Comfort gespecialiseerd is in klimaatoplossingen (zoals airconditioners, ventileren, verwarmen, luchtbehandeling, koeltechniek, vloer- en plafondverwarming en warmteterugwinningssystemen) kan Romad-Comfort ook worden ingeschakeld voor loodgieterwerk, centrale verwarming, dakgoten, dakbedekkingen alsmede alle voorkomende lood- en zinkwerken.

Kortom Romad-Comfort is van alle markten thuis en is u graag van dienst.

In de loop der jaren is het klantenbestand gestaag uitgebreid van particulieren tot aannemers, bedrijven, winkels, restaurants, kappers, fitnesscentra, kinderdagverblijven enz.

Bij Romad-Comfort staat kwaliteit, duurzaamheid en service hoog in het vaandel.

Aangezien elke situatie weer anders is komen wij graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek, vervolgens bekijken wij de situatie en leggen uit welk systeem het meest geschikt is.

Mario Mesman merkt nog op dat voor wat betreft klimaatbeheersing alle informatie te vinden is op de website van Romad-Comfort Klimaatbeheersing en met één klikje op het logo kunt u deze site bezoeken!

Romad

Reageer op dit bericht (“Romad-Comfort Klimaatbeheersing sponsor van Badminton Vereniging Almere ↑”)

(wordt niet getoond op de website)
(wordt aan uw naam gekoppeld)
(nee invullen)

Smilies

Richtlijnen voor reacties (uitgebreid)